HomeDesktopuriDesktopul de gaming Strix G35DX oferă tot ce e mai bun din lumea ROG

Desktopul de gaming Strix G35DX oferă tot ce e mai bun din lumea ROG

Jocurile pe calculator, unde acțiunea de pe ecran este controlată cu tastatura și mouseul, rămân la mare căutare printre pasionați. Confruntările directe, în jocurile online, care acceptau simultan utilizatorii de console și utilizatorii de desktop, au arătat că jucătorii care folosesc mouseul și tastatura au obținut rezultate sensibil mai bune. Prin urmare este de înțeles faptul că cei mai mulți pasionați de jocuri caută sistemele desktop puternice, echipate cu plăci video din ultima generație.

Sistemul de gaming ROG Strix G35DX îți oferă un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu 8GB memorie RAM, un lucru foarte apreciat în această perioadă. Procesorul AMD Ryzen 9 3900X, cu frecvențe de până la 4,6 GHz, este montat pe o placă de bază ASUS cu chipset X570, alături de 16GB memorie RAM DDR4. Unitatea SSD de 1TB oferă latențe reduse, viteze ridicate de transfer și spațiul necesar pentru jocurile acestui an. Radiatoarele dedicate de pe unitățile de conectare SSD PCIe 4.0 accelerează și mai mult fluxurile de lucru, permitând viteze susținute de transfer mult mai ridicate și fiabilitate superioară a accesului la date.

Vezi oferta online

Carcasa dinamică Wind Shear are o formă foarte subtilă, special concepută pentru a îmbunătăți fluxul de aer, reducând în același timp nivelul de zgomot sub 30dB pentru funcționare silențioasă în timpul jocurilor sau sarcinilor de lucru.

Tehnologia Keystone II îți transformă PC-ul prin intermediul unor funcții customizabile ce pot fi asociate cu ușurință contului tău personal ROG. Elementele Keystone individuale pot fi configurate pentru a efectua un număr de sarcini unice, de la accesul rapid la profiluri personalizate la lansarea rapidă de jocuri și aplicații.