HomeProduseLaptopuriLaptopurile TUF Gaming A15 și A17 intră în oferta magazinelor online
Laptopurile TUF Gaming A15

Laptopurile TUF Gaming A15 și A17 intră în oferta magazinelor online

Laptopurile ASUS TUF Gaming A15 și A17 au luat cu asalt magazinele online din țară, fiind disponibile nu mai puțin de 14 configurații pentru a răspunde unei arii largi de cerințe și scenarii de utilizare. Noile portabile au la bază procesoarele mobile din seria AMD Ryzen 4000, alăturate acceleratoarelor video NVIDIA GeForce, inclusiv GeForce GTX 1650 Ti.

Laptopurile sunt disponibile într-o mulțime de configurații, cu diverse cantități de memorie RAM și stocare diversificată, însă au aceleași elemente comune care definesc seria TUF și anume durabilitate, eficiență și un caracter practic. Așadar, laptopurile ASUS TUF Gaming A15 și A17 sunt excelente pentru gaming, dar pot fi folosite cu succes și în aplicații productive, utilizatorii putând să profite de configurațiile puternice.

ASUS TUF Gaming A15

Notebook-urile TUF Gaming A15 dispun de un ecran mat de 15,6 inchi, Full HD (1920 x 1080), de nivel IPS cu o rată de refresh de până la 144 Hz și tehnologie de sincronizare adaptivă. Versiunile de top includ cele mai recente procesoare AMD Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, până la 32 GB de memorie RAM și acceleratoare video NVIDIA GeForce.

Procesoarele AMD Ryzen 7 4800H au frecvențe de vârf de până la 4.2GHz, un TDP de 45W și sunt construite pe baza tehnologiei de producție TSMC 7nm FinFET. Combinația de îmbunătățiri arhitecturale și procesul de fabricație revoluționar pe 7 nm aduc o eficiență energetică excepțională.

Vezi oferta pentru notebook-urile ASUS TUF Gaming A15 cu plăci grafice NVIDIA GeForce GTX

ASUS TUF Gaming A17

Portabilele TUF Gaming A17 sunt echipate cu panouri mate, de nivel IPS, cu diagonala de 17,3 inchi, rezoluție Full HD (1920 x 1080), frecvențe de până la 120Hz și tehnologie de sincronizare adaptivă. Asemeni versiunilor cu ecran de 15,6 inchi, modelul TUF Gaming A17 îmbină această putere cu o memorie RAM DDR4-3200 deosebit de rapidă, care poate îmbunătăți și mai mult performanțele, atât în sarcinile de productivitate, cât și în gaming.

Vezi oferta pentru laptopurile ASUS TUF Gaming A17 cu plăci grafice NVIDIA GeForce GTX

Adaptorul Gigabit Ethernet dispune de un port LAN de mare viteză, cu latența scăzută, pentru jocuri multiplayer serioase. TUF Gaming A15 și A17 se pot conecta, de asemenea, wireless cu un adaptor Wi-Fi 5 (802.11ac) care include suport Bluetooth.

Modelele F15 și F17 includ un upgrade la Intel Wi-Fi 6 (Gig+), care împinge lățimea de bandă maximă a interfeței wireless până la 2,4 Gbps atunci când aceasta este conectată la un router compatibil. Cunoscut și sub denumirea de 802.11ax, standardul de următoarea generație îmbunătățește și eficiența în cazul rețelelor aglomerate, scade latențele pentru jocurile multiplayer sensibile la așa ceva și sporește lățimea de bandă upstream, pentru streaming live.

VIDEO TRAILER: laptopurile TUF Gaming A15/A17

Pentru a se încadra în standardele militare MIL-STD-810H, laptopul este supus unor teste de rezistență complexe. Dispozitivele sunt testate pentru a rezista cu succes daunelor cauzate de căderi neașteptate, lovituri și șocuri în timpul procesului de livrare sau în timpul utilizării zilnice. Prin urmare ASUS TUF Gaming FA506 poate fi transportat cu ușurință într-o geantă sau într-un rucsac, oriunde te-ai deplasa.