HomeProduseLaptopuriPREZENTARE VIDEO: ROG Zephyrus G (GA502) – dragoste la primul FPS
Prezentare ROG Zephyrus GA502

PREZENTARE VIDEO: ROG Zephyrus G (GA502) – dragoste la primul FPS

Arată bine, fiind subțire, dar puternic, cu o răcire eficientă și un design  fluid, cât mai simplu. ROG Zephyrus G (GA502) este un model echilibrat, echipat cu un processor AMD Ryzen 7 3750H și placa video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu design Max Q și 6Gb VRAM.

E un laptop de gaming cu ecran de 15 inci integrat într-o carcasă de 14.  Ramele foarte fine de 6,2 mm au permis acest lucru, rezultatul fiind un model compact cu 81% rata ecran-corp, cântărind doar 2,1 Kg și având un profil de aproape 20 de mm. Acest laptop este bun atât pentru jocuri, cât și pentru scenarii care implică portabilitatea.

Urmărește prezentarea video ROG Zephyrus G (GA502)

Placă video integrată pentru autonomie și GeForce GTX 1660 Ti pentru gaming

Atunci când nu e nevoie de folosirea plăcii video Nvidia, avem la dispoziție Radeon Vega Mobile, cu care putem atinge și autonomia maximă. Teoretic, aceasta urcă până la 8,8 ore pentru o singură încărcare a bateriei. Putem folosi laptopul în taskurile zilnice, consumul fiind optimizat prin tehnologia SenseMI. În browsing non stop pe WiFi și redare video durata se apropie de 7 ore.

Când e nevoie de placa video dedicată, GTX 1660 Ti urcă până la 1335Mhz la 60 de Watti în modul turbo cu ROG Boost. Gameplay-ul fluid se va vedea excelent pe acest ecran mat tactat la 120 de Hz. Panoul e de nivel IPS, cu unghiuri largi de vizualizare.

Performanțele sunt optimizate și stabilizate cu un sistem inteligent de răcire. Avem 2 ventilatoare anti-praf, fiecare cu 83 de pale, integrate într-o ramă îngustă, căldura fiind eliminată în  spatele laptopului. În panoul ROG Armoury Crate, fiecare își poate stabili modul de lucru.

Dacă la alte modele Zephyrus cu plăci video mai performante, tastatura era coborâtă în locul palmrestului, acum avem o poziționare standard. Tastele au iluminare alba și beneficiază de tehnologiile N-key rollover și Overstroke pentru precizie în cât mai multe apăsări simultane.

GA502 ne oferă toate porturile necesare: jack-ul audio combo, un USB 3.1 Gen 2 Type‑C™ cu DisplayPort 1.4, un USB 3.1, o ieșire HDMI 2.0b și un port gigabit. Încheiem această muchie cu portul de alimentare, iar pe dreapta găsim alte 2 porturi USB 3.1 Tip‑A și un Kensington lock.

Laptopul vine cu Windows 10 preinstalat și mai multe aplicații utilie – panoul Armoury Crate, care permite și conectarea unei aplicații mobile pentru a vedea informații în timp real din system și pentru a-i face tuning de pe mobil. Mai avem Game First – soft aflat la a cincea generație pentru a optimiza traficul în rețea și Sonic Studio III pentru a controla parametrii audio. Nu uităm nici de Sonic Radar III care ajută gamerii să identifice adversarii în shootere pe baza sunetelor live din joc.