HomeProduseLaptopuriCele mai noi laptopuri de gaming ASUS vin cu prețuri speciale
ROG Zephyrus G14 GA401 (Moonlight White)

Cele mai noi laptopuri de gaming ASUS vin cu prețuri speciale

ASUS oferă în această perioadă noi laptopuri de gaming echipate cu tehnologii de ultimă oră și prețuri mai mult decât atractive. Ambele modele propuse sunt dotate cu procesoare AMD Ryzen și au tehnologii ASUS care adaugă acel plus de performanță de care ai nevoie în competiție pentru a câștiga o luptă strânsă. Laptopurile sunt disponibile într-un stoc limitat, datorită cererii mari pentru portabile performante.

ASUS TUF Gaming A15 FA506

ASUS TUF Gaming A15 FA506IU are un ecran cu diagonala de 15,6 inchi, 8GB de memorie RAM, SSD de 512GB și un accelerator grafic NVIDIA GeForce 1660 Ti cu 6GB memorie video. Fiind un model THE ULTIMATE FORCE (TUF), acesta beneficiază de o carcasă robustă, validată de standardele militare MIL-STD-810G.

Vezi oferta pentru ASUS TUF Gaming A15 FA506

ROG Zephyrus G14 GA401

ROG Zephyrus G14 GA401IV dispune de puternicul procesor AMD Ryzen 9 4900HS și de nu mai puțin de 16GB memorie RAM. Acceleratorul GeForce RTX 2060 Max-Q cu 6GB memorie video este o garanție a performanțele în cele mai noi jocuri lansate. Republic of Gamers oferă noul Zephyrus G14 în culoarea Moonlight White, o nuanță deosebită ce evidențiază hardware-ul puternic.

Vezi oferta pentru ROG Zephyrus G14 GA401

Utilizatorii pot achiziționa produsele direct din magazinul oficial ASUS, beneficiind de toate garanțiile oferite de companie. În cazul în care dorești mai multă liniște, pentru mai mult timp, poți opta pentru o extindere a garanției.

Extensia de garanție este un serviciu contra cost, oferit de ASUS România tuturor cumpărătorilor, pentru a putea beneficia de prelungirea perioadei de garanție cu 12 sau 24 luni astfel:

  • Extensie Garanție +1 An – Prelungește garanția produsului achiziționat cu 12 luni de la data expirării garanției acordate de producător.
  • Extensie Garanție +2 Ani – Prelungește garanție produsului achiziționat cu 24 luni de la data expirării garanției acordate de producător.

Daca produsul ales pentru achiziție beneficiază de acest serviciu, vei putea alege din pagina produsului sau în coșul de cumpărături extensia de garanție dorită. Aceasta se va adauga la prețul produsului în momentul achitării.