HomeProduseLaptopuriTop 3 laptopuri ASUS pentru școala online
Laptopuri pentru scoala online

Top 3 laptopuri ASUS pentru școala online

Clopoțelul a sunat iar elevii din toate clasele au început deja școala, fie prin prezența fizică la cursuri, fie în mod online, motiv pentru care este bine să fii pregătit pentru nevoile educaționale ale copiilor tăi, oferindu-le un laptop optimizat pentru activitățile lor școlare. De aceea, am alcătuit pentru tine un Top 3 al celor mai potrivite laptopuri ASUS pentru școala online, urmărind să-ți propunem configurații echilibrate și dotări hardware suficiente pentru rularea oricăror softuri folosite în mod tipic în sfera educațională.

Laptopurile au chip-uri grafice integrate, foarte bune pentru programele din suite precum Office și pentru navigare pe net sau redare multimedia, dar nu și pentru jocuri video solicitante. Însă cu siguranță, elevii vor avea o experiență impecabilă în procesul de învățare online, care este și scopul acestor sisteme. În plus, toate sistemele din acest top sunt echipate cu camere web performante, un element indispensabil pentru școala online.

Cele trei modele au un design compact și o dotare hardware bine echilibrată, care oferă performanțe optimizate pentru scenarii de utilizare adecvate nevoilor dictate de educația online. Procesoarele sunt suficient de puternice, iar ecranele cu diagonale de 15,6 și 14 inchi oferă suficient spațiu de lucru pentru o utilizare comodă, care nu obosește ochii. Dar, să le luăm pe rând…

Laptop ASUS X515JA-BQ1488T

Laptop ASUS X515JA-BQ1488T

ASUS X515JA-BQ1488T

La un preț de 1999 de lei, acest laptop generalist destinat în special folosirii acasă oferă un procesor Intel Core™ i3-1005G1 (4M Cache, până la 3,40 GHz), care lucrează în tandem cu 8 GB de memorie DDR4 la 3.200 MHz și un SSD M.2 NVMe™ PCIe 3.0 de 256 GB, care poate fi suplimentat cu un HDD de 2,5 inchi, dacă nevoile de stocare vor impune acest lucru. Cipul grafic integrat produce imagini pentru un ecran Full HD de 15,6 inchi cu panou de nivel IPS, tratat anti reflexii. Configurația echilibrată și cel mai bun preț din acest Top îl recomandă pentru orice fel de activități didactice, iar în timpul liber copii îl pot folosi și pentru navigare pe internet și multimedia și chiar și pentru unele jocuri mai vechi sau mai puțin solicitante, în special pe partea de grafică.

Vezi oferta online

Laptop ASUS VivoBook K413JA-EB534

Laptop ASUS VivoBook K413JA-EB534

ASUS Vivobook K413JA-EB534

Ultra-portabilul elegant de 2299 de lei are un profil deosebit de compact, care îl face ușor de transportat pentru școală, fie ea offline sau online. Configurația robustă include un procesor Intel Core™ i5-1035G1 (6M Cache, până la 3, 60 GHz) și 8 GB de RAM, plus un SSD M.2 NVMe™ PCIe 3.0 cu o capacitate generoasă de 512 GB de stocare. Conectica este la fel de generoasă cu patru porturi USB, inclusiv unul USB Type C.

Ecranul Full HD de 14 inchi are un panou de nivel IPS tratat anti reflexii. În plus, tastatura are dimensiuni mari și o spațiere confortabilă a tastelor, grație lipsei blocului numeric, dar elevii se vor obișnui foarte rapid cu ASUS NumberPad 2.0, care aduce, printr-o simplă apăsare de buton, un bloc numeric virtual pe suprafața touchpad-ului, foarte util atunci când ai nevoie sa introduci multe cifre. Dimensiunile compacte și greutatea de numai 1,4 Kg fac laptopul foarte ușor de transportat într-un rucsac sau o geantă și poate fi luat cu ușurință la școală, fără a-i împovăra pe elevi.

Vezi oferta online

Laptop ASUS VivoBook K513EA-BN800

Laptop ASUS VivoBook K513EA-BN800

ASUS Vivobook K513EA-BN800

Pe a treia treaptă a podiumului tronează tot un ultra-portabil din seria Vivobook, dotat cu un procesor Intel Core™ i5-1135G7, 8 GB de RAM și un SSD de 512 GB. Ecranul de 15,6 inchi are o rezoluție Full HD și este tratat anti reflexii, oferind o luminozitate superioară de 300 de niți pentru imaginile produse de cipul grafic integrat Intel Iris™ Xe Graphics.

În plus, tehnologia de performanță inteligentă ASUS dispune de modurile Whisper, Balanced și Performance. Când laptopul este comutat în modul Performanță, sistemul va seta automat valoarea limită a puterii procesorului de la 15 la 28 de wați și va regla setarea vitezei ventilatorului pentru a obține performanțe mai bune.

Vezi oferta online

Toate cele trei modele vor necesita achiziția separată a sistemului de operare. Noi îți recomandăm Windows 10 în ediție Pro sau Home sau noul Windows 11, dacă vei face achiziția după 5 octombrie. Utilizare plăcută!