HomeReduceri și oferte specialeLaptopuri ASUS la promoție: de Ziua României, la mulți ani înseamnă și la mulți bani!
Promoție ASUS de 1 Decembrie 2021

Laptopuri ASUS la promoție: de Ziua României, la mulți ani înseamnă și la mulți bani!

De ziua națională, laptopurile ASUS vor afișa o etichetă de preț omagială, cu un preț care reflectă vârsta pe care România o va împlini în acest an. Așa că, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, orice laptop ASUS aflat în stoc pe eShop va avea o reducere de 103 RON, adică un leu pentru fiecare an de când există România, care a fost creată prin Marea Unire de la 1918.

Vei putea beneficia de această promoție prin folosirea codului „1DEC” în procesul de achiziție. În promoție sunt incluse toate marile familii de laptopuri ASUS, inclusiv modelele specializate pe gaming din gamele ROG și TUF.

Dacă te interesează laptopurile dedicate creativilor din familia ProArt StudioBook, modelele performante de uz general din familiile flagship ZenBook și ZenBook Pro, laptopurile colorate din seriile VivoBook sau ultra-portabilele ChromeBook sau ChromeBook Flip, tot ce trebuie să faci este un clic pe butonul de mai jos.

Vezi oferta online

În cazul în care ești pasionat de jocuri, ASUS are pentru tine o mulțime de modele din marea familie Republic of Gamers (ROG), care include superbele game Strix și Zephyrus. De asemenea, celor care prețuiesc fiabilitatea și rezistența le sunt dedicate robustele laptopuri din seria The Ultimate Force (TUF). Un clic pe butonul de mai jos te va duce spre oferta potrivită pentru tine!

Vezi oferta online