HomeReduceri și oferte specialeO nouă promoție cu laptopuri ASUS echipate cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 30
ROG Zephyrus G14 (GA401Q) Holographic White și Holographic Gray

O nouă promoție cu laptopuri ASUS echipate cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 30

Chiar și o placă grafică entry level din seria NVIDIA GeForce RTX 30 îți poate oferi toată puterea de care ai nevoie pentru a-ți duce proiectele creative la bun sfârșit, fie că ești un artist aspirant sau un veteran în industrie care încearcă să scoată pe piață cea mai bună lucrare. Puterea de calcul deosebită oferită de procesoarele grafice bazate pe tehnologia Ampere – a doua generație de arhitectură RTX de la NVIDIA. Vei obține o performanță incredibilă cu nuclee ray tracing și nuclee Tensor îmbunătățite, cu noile multiprocesoare de streaming și cu memoria G6 de mare viteză.

De aceea, când am descoperit această promoție ne-am gândit imediat la tine și la nevoile tale. Pentru că plăcile video NVIDIA rulează perfect, randează mai repede, transmit mai clar și editeaza videoclipuri mai bine. De la ray tracing de generația a 2-a și realitate virtuală, până la editarea video 8K asistată de inteligență artificială, plăcile video NVIDIA cu care sunt echgipate laptopurile cuprinse în această promoție sporesc fluxul de lucru și sunt susținute de drivere exclusive și gratuite, care vor scoate în evidență ce este mai bun în aplicațiile tale creative. De fapt, pentru lucrul cu aplicații creative acest tip de plăci grafice dedicate este optim, pentru că oferă toată performanța necesară fără a ridica prea mult prețul, iar gamingul este unul de cea mai bună calitate. Dacă ai nevoie de performanță maximă în jocuri, poți opta pentru versiunile superioare ale chipurilor grafice RTX.

Laptopurile de gaming și creație ASUS / ROG

Promoția include modele din aproape toate familiile de laptopuri ASUS, de la Zephyrus la Strix, TUF, Flow și VivoBook, atât pe platformă Ryzen, cât și Intel. Toate modelele sunt echipate cu 16 GB de memorie, unele modele venind, în plus, și cu memorie Intel Optane de 32GB, iar stocarea generoasă variază între 512 GB și 1 TB. Majoritatea rezoluțiilor ecranelor sunt FullHD, dar există și panouri superioare, cu rezoluții până la QHD. Majoritatea diagonalelor sunt de 15,6 inchi, dar există și mai multe modele cu 14 inchi și unul cu 17 inchi. Așadar, promoția se remarcă prin varietatea ofertei și are potențialul de a acoperi nevoile tale precise în materie de putere de calcul. Cu un clic pe butonul de mai jos poți alege cel mai potrivit laptop pentru viitorul tău upgrade!

Vezi oferta online