HomeProduseLaptopuriLaptopuri ASUS pe care să le urmărești în perioada următoare!
ASUS VivoBook Flip TP412UA

Laptopuri ASUS pe care să le urmărești în perioada următoare!

Perioadele în care vom avea ample campanii de reduceri se apropie cu pași repezi, iar vacanța de iarnă ne îndemnă la noi achiziții. ASUS ne sugerează o serie de laptopuri pe care să le urmărim în perioada următoare. Modelele de mai jos au specificații puternice și sunt croite după bugetul fiecăruia.

ASUS ZenBook UX391

ZenBook S UX391 le oferă utilizatorilor performanță și un răspuns fluid, indiferent de operațiunea pe care o execută. ZenBook S este construit pentru a face lucrurile cât mai repede și mai eficient posibil, având la bază cele mai noi procesoare din generația a opta, ce urcă în gamă până la Intel Core i7. ZenBook S folosește componente eficiente din punct de vedere energetic și o baterie de înaltă capacitate, fapt care-i asigură o autonomie de până la 20 de ore.

ASUS ZenBook S (UX391FA)

ASUS ZenBook S (UX391FA)

Sistemul de răcire este îmbunătățit prin montarea unui ventilator inovator cu 71 de pale, fabricat dintr-un polimer special, montat într-un înveliș avansat, care poate sufla cu 13,4% mai mult aer comparativ cu modelul precedent. Cu ajutorul acestui sistem de răcire, ZenBook S funcționează la temperaturi cu până la 5° C mai joase decât modelele anterioare.

Prezentare video: ASUS ZenBook UX391

ASUS VivoBook S530

VivoBook S15 S530 este un notebook stilat și ușor, disponibil în cinci culori vibrante – verde, gri stelar, albastru argintiu, gri metalic și auriu glaciar. Opțiunile de finisare includ și câteva texturi pentru un stil distinct. Portabilul cântărește 1.8kg, este ușor de transportat datorită dimensiunilor reduse și a ecranului NanoEdge, care pune mai bine în valoarea suprafața interioară.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

Balamaua ErgoLift ridică tastatura pentru a oferi o experiență optimă de tastare, similară cu o tastatură de desktop și îmbunătățește răcirea pentru o mai bună stabilitate. Noul model are la bază procesoarele Intel Core i7 din cea de a opta generație, cu grafică NVIDIA GeForce MX150.Notebook-ul folosește un design dual-storage, format din SSD-uri de până la 512GB și hard disk-uri de 2TB.

Prezentare video: ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook Pro N580VD

VivoBook Pro N580VD este un laptop subțire cu ecran mat, cu diagonala de 15,6 inci și rezoluție UHD (3840X2160). Fiecare model este fabricat cu o grijă deosebită la detalii, într-o carcasă din aluminiu, rezistentă la uzura de zi cu zi. Având un profil de numai 19.2mm și o greutate de 2kg, VivoBook Pro 15 este un excelent instrument de productivitate pentru profesioniști.

VivoBook Pro N580

Procesoarele Intel Core i7 și Core i 5 din generația a șaptea oferă frecvențe ridicate de lucru, iar atunci când sunt alăturate unei memorii RAM de până la 16GB pot aborda cu încredere chiar și cele mai dificile sarcini. VivoBook Pro N580 beneficiază de aportul unui accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX1050 cu 4GB GDDR5, iar stocarea se poate face pe hard disk-uri de până la 1TB sau pe SSD-uri M.2 foarte rapide.

Prezentare video: ASUS VivoBook Pro N580VD

ASUS VivoBook S406UA

ASUS VivoBook S406 are dimensiuni mai mici grație unui panou cu ramă foarte îngustă care valorifică mai bine suprafața disponibilă. Datorită aceste caracteristici, despre VivoBook S406 se spune că oferă un ecran cu diagonala de 14 inci în carcasa unui portabil clasic de 13 inci.

ASUS VivoBook S14 S406

ASUS VivoBook S14 S406

Construit pentru productivitate, VivoBook S406 dispune de un ecran mat, cu un unghi de vizualizare de 178 de grade, ce asigură un contrast ridicat și imagini cu forme bine delimitate. Având la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a opta și până la 16GB memorie RAM, laptopul este o alegere excelentă pentru cei care doresc mai multă portabilitate, la un preț accesibil, fără a renunța la performanțele cu care s-au obișnuit.

Prezentare video: ASUS VivoBook S406UA

ASUS VivoBook Flip TP412UA

Seria de laptopuri convertibile VivoBook Flip s-a bucurat de un real succes încă de la prima sa apariție. Noile modele au un ecran rabatabil, care schimbă în mod radical posibilitățile de utilizare ale produsului.

ASUS VivoBook Flip TP412UA

ASUS VivoBook Flip TP412UA

VivoBook Flip 14 TP412 are un profil subțire de 17,6mm, cântărește doar 1,5Kg, iar balamaua dublă este suficient de puternică pentru a rezista unui regim de utilizare intens. Utilizatorii pot alege procesoarele Intel Core i7 din cea de a opta generație, până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri de până la 1TB pentru stocare rapidă, de mare capacitate. Atunci când tastatura fizică nu mai e necesară, ecranul se poate întoarce la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran de 14 inci.

Prezentare video: ASUS VivoBook Flip TP412UA