HomeStiriROG Phone se transformă într-un PC cu Mobile Desktop Dock – VIDEO
ROG Phone

ROG Phone se transformă într-un PC cu Mobile Desktop Dock – VIDEO

ROG Phone este un telefon special, iar accesoriile de care acesta dispune îl fac cu adevărat deosebit. Mobile Desktop Dock nu este un simplu accesoriu pentru smartphone, ci un dispozitiv care transformă telefonul într-un adevărat desktop.

Mobile Desktop Dock de la Republic of Gamers dispune de porturile pe care le regăsiți de regulă pe un calculator obișnuit și care vă permit să conectați toate perifericele necesare. Utilizatorul va avea la îndemână un conector USB Type C pentru alimentare, patru porturi USB 3.0 pentru conectarea diverselor periferice, un conector RJ-45 pentru conexiunea gigabit LAN și două ieșiri video – una HDMI și o alta Display Port. Cu alte cuvinte, absolut tot ceea ce este necesar pentru a conecta telefonul la monitorul de mari dimensiuni de acasă.

ROG Phone: Mobile Desktop Dock

ROG Phone: Mobile Desktop Dock

Jocurile de pe telefon vor putea fi rulate direct pe monitor, rezoluțiile mari ale telefonului fiind perfecte pentru modelele actuale. ROG Phone beneficiază platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core, la frecvențe de 2.96GHz și de grafica Qualcomm Adreno 630.

Spre deosebire de un telefon obișnuit cu hardware similar, ROG Phone include o serie de modificări care îi permit să ruleze în mod susținut la frecvențe ridicate. Designul include porturile unice montate pe lateral și două butoane virtuale AirTriggers, cu senzor Ultrasonic, programabile, cu răspuns tactil avansat.

Gama de accesorii include, pe lângă Mobile Desktop Dock, controlerul Gamevice cu WiGig Dock ce utilizează Wi-Fi 60GHz și TwinView Dock pentru modurile dual-screen. Printre celelalte inovații aduse de ROG Phone se mai numără iluminatul ASUS Aura RGB și suportul Aura Sync, plus ASUS HyperCharge o tehnologie de încărcarea directă pentru o încărcare la temperatură redusă a bateriei, mai rapidă și mai sigură.

ROG Phone: Mobile Desktop Dock

Primul smartphone din lume ce integrează un sistem de răcire 3D cu camere de vapori va sosi la București în această toamnă, plaja de prețuri fiind între 5500 lei pentru versiunea cu stocare de 512GB și accesoriul AeroActive Cooler și 10.000 lei pentru telefonul echipat cu toate accesoriile.