HomeStiriCe telefoane să urmărim în perioada de reduceri?
ASUS Zenfone 5Z

Ce telefoane să urmărim în perioada de reduceri?

Perioada de reduceri din a doua parte a lunii noiembrie 2018 ne-ar putea aduce prețuri excelente la o serie de telefoane remarcabile din punct de vedere al designului și performanței.

ASUS Zenfone 5

Anul acesta a fost anul telefoanelor Zenfone 5. Modelul central al seriei, ASUS Zenfone 5 este construit în jurul unei platforme mobile Qualcomm Snapdragon 636 cu 8 nuclee pe 64 de biti.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

Sistemul inteligent cu două camere al telefonului ZenFone 5 utilizează un senzor de imagine Sony IMX363, cu pixeli de 1.4µm, diafragmă largă f/1.8 și lentile cu șase elemente, ce captează fotografii de cinci ori mai luminoase și mai clare în condiții de iluminare redusă. De altfel, ZenFone 5 ZenFone 5 a impresionat specialiștii în fotografie de la Dxomark.com, aceștia catalogându-l drept „o opțiune excelentă din gama de mijloc”. ZenFone 5 a obținut 93 de puncte pentru camera foto, în testele Dxomark.com, având cea mai bună poziționare din gama sa.

Unboxing ZenFone 5 cu Lora

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z este cel mai puternic model din gama Zenfone, beneficiind de o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845, grafica Adreno 630 și de până la 8GB de memorie RAM. ZenFone 5Z include o suită completă de funcții îmbunătățite prin AI, bazate pe Qualcomm Artificial Intelligence Engine (AIE). Sistemul de camere foto inteligente se adaptează și învață, oferind fotografii perfecte de fiecare dată.

Pentru a furniza o focalizare aproape instantanee în orice situație, ZenFone 5Z are sistem de autofocalizare dual-pixel cu detecție de fază (PDAF), ce fixează subiectul în numai 0,03 secunde, și un sistem de stabilizare optică a imaginii pe patru axe (OIS), ce păstrează lentilele fixe pentru realizarea de fotografii clare. ZenFone 5Z poate filma la rezoluția 4K UHD, fluiditatea cadrelor fiind asigurată de stabilizatorul de imagine electronic pe trei axe (EIS).

ZenFone 5Z suportă două SIM-uri 4G LTE și Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru le permite ambelor SIM-uri să fie active în standby și să suporte, de asemenea, apeluri de voce HD prin rețele 4G LTE pe ambele SIM-uri.

ASUS ZenFone 5Z, în versiunea cu 8GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare, este disponibil la precomandă în magazinele specializate din România.

Unboxing si prezentare ASUS ZenFone 5Z

ASUS Zenfone Max Pro M1

Zenfone MaxPro M1 duce mai departe tradiția telefoanelor ASUS, echipate cu baterii de mare capacitate. ZenFone Max Pro M1 încorporează o baterie masivă, de 5000mAh, camere foto duale și un ecran FHD+ Full View de 6 inci într-un corp metalic, compact. Telefonul are la bază platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636, pe 64 biți, cu grafică Adreno 509 și 4GB de memorie RAM. Spre deosebire de vechea platformă Snapdragon 630, Zenfone Max Pro M1 oferă cu peste 40% mai multă performanță de procesare și 10% mai multă capacitate grafică.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

Prezentare video: ASUS Zenfone Max Pro M1