HomeProduseLaptopuriLaptopul de gaming ROG Strix G G531GT este disponibil la un preț special
Laptopul de gaming ROG Strix G G531

Laptopul de gaming ROG Strix G G531GT este disponibil la un preț special

Laptopul de gaming ROG Strix G G531GT este un model ce a stârnit adevărate pasiuni printre fanii Republic of Gamers. Cu un design curat, fluid, fără elemente care să deranjeze în utilizarea de zi cu zi, ROG Strix G G531GT se poate descurca atât în competiție, cât și în munca de birou, existând utilizatori care preferă portabilele cu accelerator video dedicat.

ROG Strix G G531GT-HN556, disponibil astăzi în oferta magazinelor online, este echipat cu un procesor Intel Core i7-9750H, cu frecvențe de până la 4,5GHz. Ecranul FullHD de 15,6 inchi este foarte rapid, cadrele generate de acceleratorul grafic NVIDIA GeForce GTX 1650 fiind redate cu precizie. Laptopul mai oferă 8GB memorie RAM și un SSD NVMe PCIe 3.0 de 512GB pentru stocarea datelor.

Vezi oferta online

Sistemul de răcire cu auto-curățare ce elimină praful pentru a îmbunătăți durata de viața a sistemului. Ventilatoarele duale n-Blade învart cele 83 de lamele pentru a crește fluxul de aer, iar lamele ultra-subțiri extind suprafața disponibilă pentru disiparea căldurii. Aplicația software ROG Armoury Crate schimbă automat modurile de funcționare active pentru a optimiza performanțele și nivelul sonor în funcție de sarcinile de funcționare.