HomeDesktopuriGaranție extinsă pentru desktopurile ASUS

Garanție extinsă pentru desktopurile ASUS

Sistemele desktop fabricate de ASUS oferă o calitate a construcție pe care nu o puteți regăsi pe modelele comercializate de firmele mici. Fiecare carcasă este atent construită, cu optimizări care înlesnesc operațiunile de întreținere.

Calculatoarele ASUSPRO sunt adevărate mașini de lucru, cu fiabilitate ridicată, gata să pună firma în mișcare. Astăzi, sistemele ASUSPRO sunt oferite împreună cu o garanție locală extinsă la 3 ani la 5 ani și transport gratuit, indiferent de valoarea produsului. Nici pasionații de gaming nu sunt lăsați deoparte. Sistemele de gaming ROG Strix GL10CS, cu procesoare Intel Core și grafică NVIDIA GeForce GTX 1650, beneficiază de aceeași ofertă.

Vezi oferta online

ROG Strix GL10CS are un design distinctiv cu linii clare și finisaj futurist. Elementele de pe carcasa frontală a modelului Strix GL10 pot fi personalizate utilizând efecte de iluminare LED prin intermediul tehnologiei Aura Sync pentru a va reflecta stilul personal în jocuri sau senzația pe care o creează un anumit titlul.

Strix GL10CS a fost supus unei serii de teste de calitate riguroase, inclusiv teste de cădere și vibrații, termice, de zgomot și de tensiune, pentru a se asigura că respectă standardele exacte și le depășește pe cele ale concurenței.

Vezi oferta online