HomeStiriAchiziționează un ROG Phone 3 și vei primi o baterie externă cadou
Telefonul de Gaming ROG Phone 3 Strix Edition

Achiziționează un ROG Phone 3 și vei primi o baterie externă cadou

Telefoanele de gaming ROG Phone 3 și ROG Phone 3 Strix sunt acum disponibile împreună cu o baterie externă ASUS ZenPower de 10050 mAh, în valoare de aproximativ 199 de lei.

ROG Phone 3 este cel mai puternic ROG Phone din istorie, integrând cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Telefonul oferă conexiuni 5G multi-gigabit și performanță avansată WiFi 6, gaming de nivel desktop cu grafică ultra-realistă și fotografiere de înaltă rezoluție.

Vezi oferta online!

ROG Phone 3 este echipat cu un uimitor ecran AMOLED pe 10-biți cu rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms. Totodată, are de o rată de eșantionare a atingerilor de 270 Hz, de vârf la nivelul industriei, care reduce dramatic latențele la atingere până la un nivel fără precedent de 25 ms, oferind sensibilitatea extremă necesară pentru a susține un șir de victorii.

Bateria externă ASUS ZenPower de 10050 mAh, ce însoțește telefonul, dispune de un port de încărcare USB Tip C și două ieșiri USB Tip A pentru încărcarea simultană a două dispozitive.

ROG Phone 3 împreună cu bateria sa cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme pasive de economisire a energiei, inclusiv o funcție exclusivă de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații. Aceste mecanisme prelungesc semnificativ timpul dintre două încărcări și sporesc, de asemenea, durata de viață a bateriei.