HomeProduseLaptopuriLaptopul de gaming ASUS TUF FX505DT este disponibil și cu plata în rate
ASUS TUF Gaming FX505DT

Laptopul de gaming ASUS TUF FX505DT este disponibil și cu plata în rate

Laptopurile de gaming ASUS sunt la mare căutare, iar magazinele online le selectează frecvent în ofertele lor speciale. Astfel, eMAG oferă laptopul de gaming ASUS TUF FX505DT împreună cu un discount generos și posibilitatea de a-l plăti în rate.

Vezi oferta online

ASUS TUF FX505DT este echipat cu un procesor AMD Ryzen 7 3750H, cu frecvențe de până la 4GHz. Ecranul cu diagonala de 15,6 inchi are rezoluție FullHD și o rată de refresh de 144Hz pentru a se potrivi mai bine jocurilor rapide, cum este Counter-Strike: Global Offensive.

Noul design NanoEdge are o ramă mai subțire, de 6,5 mm pentru imagini vizuale extrem de imersive într-un pachet mult mai compact. FX505 dispune de un panou IPS pentru un gaming fluid cu blur minim. Tehnologia IPS asigură culori consistente chiar și atunci când ecranul este privit dintr-un unghi extrem.

Configurația lui ASUS TUF FX505DT

TUF FX505DT beneficiază de 16GB memorie RAM și un SSD de 512GB. Pasionații de jocuri vor aprecia prezența acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4GB memorie video. Tehnologia HyperCool constă în sistemul (ADC) și HyperFan pentru a asigura o răcire excepțională în timpul sesiunilor lungi de jocuri. Praful este expulzat prin canale speciale pentru a nu se acumula pe lamelele ventilatoarelor. În acest fel este menținută eficiența sistemului de răcire și prelungită durata de viață a acestuia.