HomeReduceri și oferte specialeTelefoanele ZenFone 7 sunt disponibile cu o baterie oferită cadou
ASUS ZenFone 7

Telefoanele ZenFone 7 sunt disponibile cu o baterie oferită cadou

Telefoanele ASUS ZenFone 7 Pro sunt disponibile împreună cu o baterie ASUS ZenPower de 10050 mAh, oferită cadou. De asemenea, vă puteți bucura de livrarea gratuită pentru toate comenzile și de posibilitatea de retur gratuit în primele 14 zile.

Vezi oferta online

Telefonul cu Flip Camera pentru super Selfie-uri

Telefoanele ASUS ZenFone 7 beneficiază de Flip Camera, un modul motorizat cu un sistem evoluat de trei camere foto, ce oferă aceleași capacități de înaltă rezoluție, indiferent dacă modulul este îndreptat frontal sau spre spate.

Camera principală de înaltă rezoluție este Sony IMX686 64 MP cu unghi larg, tehnologie Quad Bayer și sensibilitate îmbunătățită la lumină pentru fotografii uimitoare – ziua sau noaptea. O cameră secundară, cu unghi ultra-larg are la bază un senzor Sony IMX363 cu autofocus cu detecție de fază dual-pixel pentru menținerea focus-ului precis pe subiecți, totodată această cameră suportă fotografierea macro de până la 4 cm, pentru cadre apropiate incredibil de detaliate. A treia cameră are obiectiv tele, care oferă zoom optic 3X și până la 12X zoom total cu stabilizare optică a imaginii și o tranziție insesizabilă între camere, în timpul înregistrării.

ZenFone 7, un telefon premiat de DxOMark

ZenFone 7 Pro a obținut un scor general de 115 și un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMARK Mobile. Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto și 100 în categoria Video.

ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance

ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance

Performanța sa excelentă pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obțină un scor DXOMARK Selfie de 104 pentru fotografii selfie și o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96.