HomeProduseLaptopuriCauți un laptop de buget, ideal pentru sarcini simple de birou?
ASUS X515

Cauți un laptop de buget, ideal pentru sarcini simple de birou?

Utilizatorii care caută un laptop pentru sarcini simple au acum la dispoziție modele clasice, echilibrate, care nu pun presiune pe buget. Fie ca este vorba de lucru sau navigare pe Internet, ASUS X515 este laptopul entry-level care oferă performanțe puternice și imagini vizuale imersive. Afișajul NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178° și o acoperire mată anti-glare pentru o experiență cu adevarat încântătoare.

ASUS X515MA are o configurație optimă pentru office

La interior, portabilul este susținut de un procesor Intel Celeron, alăturat unei memorii RAM de 4GB. Având o greutate totală de doar 1.8 Kg, ASUS X515 este laptop-ul extrem de portabil și ușor, care ține pasul cu stilul tău de viață rapid. De asemenea, finisajul în culoarea Transparent Silver îi conferă un aspect elegant și modern.

Laptopul ASUS X515MA este echipat cu un procesor Intel Celeron N4020, cu frecvențe de până la 2,80 GHz, ecran de 15,6 inchi, 4GB memorie RAM și un SSD de 256GB. Portul reversibil USB-C 3.2 face posibilă conectarea mai multor dispozitive, mult mai ușor. ASUS X515 are de asemenea porturi USB 3.2 Type-A și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD .

Vezi oferta online

Un element metalic de ranforsare, plasat sub tastatură, oferă un nivel de stabilitate ridicat în timpul tastării și utilizarii touchpadului. În afara rigidității structurale suplimentare, această soluție întărește balamaua și protejează componentele interne.