HomeProduseLaptopuriLaptopul de gaming ASUS TUF F15 FX506LI are un preț de excepție
ASUS TUF A15

Laptopul de gaming ASUS TUF F15 FX506LI are un preț de excepție

Un laptop de succes, care a intrat în atenția celor mai mulți pasionați de gaming, este disponibil la un preț excepțional. Laptopul ASUS TUF F15 FX506Li este pregătit pentru jocurile de ultimă oră și oferă durabilitate extremă grație componentelor sale alese cu atenție.

Modelul menționat mai sus beneficiază de un procesor Intel Core i5-10300H, cu frecvențe de până la 4,50 GHz, ecran Full HD cu diagonala de 15,6 inchi și frecvența de 144Hz, 8GB memorie RAM și un SSD de 256GB. Cadrele sunt generate de un accelerator NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti cu 4GB memorie video.

Vezi oferta online

Tehnologia Overstroke activează citirea rapidă a mai multor taste apăsate simultan, pentru o viteză de răspuns mult mai ridicată și control fără efort. Respectând standardele TUF, fiecare tastă poate rezista până la 20 de milioane de apăsări. În ciuda faptului că este echipat cu o carcasă mai mică și mai ușoară decât cele ale modelelor anterioare, ASUS TUF F15 a fost echipat cu o baterie de dimensiuni mai mari, pentru autonomie extinsă.

Sistemul eficient de răcire cu auto-curațare este combinat cu faimoasa durabilitate TUF, testată la standarde militare, pentru a susține performanțele inițiale pentru mai mult timp. O suprafață cu textură de tip fagure a fost instalată în partea de jos a carcasei pentru stabilitate superioară, dispunând de fante plasate strategic ce joacă rolul de orificii de aerisire.