HomeProduseLaptopuriCumpără un laptop Asus VivoBook X512DA și primești un stand cadou
ASUS VivoBook X512

Cumpără un laptop Asus VivoBook X512DA și primești un stand cadou

ASUS VivoBook 15 X512 este unul dintre laptopurile ce pot da culoare vieții tale. Carcasa subțire, forma fluidă și ecranul NanoEdge cu patru laturi ultra-subțiri formează un design modern, ce se potrivește în orice mediu. VivoBook 15 X512 poate fi parte a activității tale indiferent că este folosit în scop profesional într-o clădire de birouri sau acasă pentru divertisment. De asemenea, VivoBook 15 X512 poate fi o alegere excelentă pentru profesori, elevi și studenți.

Noul design al balamalei ErgoLift permite înclinarea tastaturii pentru o experiență de utilizare mult mai confortabilă. ASUS VivoBook 15 în versiunea X512DA-EJ172 este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 3500U, ecran FullHD de 15,6 inchi, 8GB memorie RAM și un SSD de 512GB. Cei care vor comanda un model ASUS VivoBook 15 X512DA-EJ172 vor primi gratuit un stand pentru laptop Serioux NCP007 ce integrează două ventilatoare.

Vezi oferta online

ASUS VivoBook 15 este disponibil în câteva variante coloristice, perfecte pentru stilul tău.

Argintiul Transparent (Transparent Silver) oferă un aspect elegant și sofisticat, în timp ce Gri-ul Ardezie (Slate Grey) reflectă o abordare mai puțin epatantă. Poți crea o nouă modă cu varianta Albastru Irizat (Peacock Blue): o opțiune unică ce își schimbă culoarea atunci când este privită dintr-un unghi diferit.

Daca îți dorești cu adevărat să ieși în evidență, atunci alege varianta Coral (Coral Crush), cu finisajul său puternic și luminos.