HomeProduseLaptopuriAtacă sezonul de iarnă cu un laptop ROG Strix SCAR G532 și un mouse TUF
ROG Strix SCAR 15 G532LV

Atacă sezonul de iarnă cu un laptop ROG Strix SCAR G532 și un mouse TUF

Nopțile lungi de iarnă pot fi apăsătoare dacă nu ai la dispoziție diverse modalități de a-ți petrece timpul liber. Unii se refugiază citind o carte bună, alții preferă televizorul, însă mulți dintre noi sunt gata oricând de o nouă misiune pe care să o ducă la bun sfârșit împreună cu prietenii. Da, a început sezonul de iarnă în campionatul de gaming de acasă!

Dacă nu ești echipat conform cu cerințele celor mai noi jocuri, uite o propunere ce face cu ochiul. Sau mai exact face click din mouse :) pentru că laptopul ROG Strix SCAR G532 este disponibil acum împreună cu un mouse TUF M5 Gaming (evaluat la aprox 249 de lei).

Vezi oferta G532LW-AZ092 cu mouse cadou Vezi oferta pentru toată seria ROG Strix G532

Mouse-ul de gaming TUF Gaming M5

Mouse-ul de gaming TUF Gaming M5

ROG Strix SCAR G532 a fost proiectat din start să poată rula cele mai pretențioase jocuri în cele mai bune condiții. În versiunea ROG Strix SCAR 15 G532LW-AZ092, acesta este dotat cu un procesor Intel Core i7-10875H, accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB memorie video și 16GB memorie RAM. Sistemul de operare și jocurile sunt stocate pe două SSD-uri de 512GB fiecare.

Ecranul IPS, mat, cu diagonala de 15,6 inchi, are o rezoluție FullHD și o rată de refresh de 240Hz. Viteza mare de reîmprospătare ne asigură faptul că niciun cadru nu e pierdut, mai ales în jocurile foarte dinamice cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive.

ROG Strix SCAR G532 are o structură hardware de top completată de un design deosebit. Proiectul FaceOff, derulat de ROG și BMW Group Designworks, aduce liniile fluide și eficiența din zona auto. Designul ce permite deschiderea ușoară a carcasei simplifică procedurile de schimbare a componentelor datorită accesibilității ușoare la conectorii modulelor de memorie și unităților de stocare a datelor. Partea de jos a carcasei este atașată prin intermediul unor șuruburi standard, ce sunt usor accesibile și pot fi îndepărtate fără a necesita unelte specializate.

Vezi oferta G532LW-AZ092 cu mouse cadou Vezi oferta pentru toată seria ROG Strix G532