HomeProduseLaptopuriASUS ExpertBook P1: un companion digital ideal la un preț atractiv
Laptop ASUS ExpertBook P1

ASUS ExpertBook P1: un companion digital ideal la un preț atractiv

Dacă vrei un upgrade de laptop nu înseamnă că trebuie să pui mâna pe un ciocan și să spargi porcușorul de ceramică la care țineai atât de mult. Cu un pic de cumpătare, dintr-un salariu sau două îți poți permite fără probleme un laptop accesibil, ce oferă performanțe ridicate și imagini deosebit de fluide. Tocmai ți-am descris modelul ASUS ExpertBook P1 (P1510), pe care îl poți avea acum, cu un simplu clic pe link-ul de mai jos.

VEZI OFERTA ONLINE

Fie că îl vei utiliza pentru muncă sau pentru  școală ori divertisment online, vei avea la îndemână suficientă putere de calcul, iar ecranul său NanoEdge de 15,6 inchi cu unghiuri largi de vizualizare de 178° și un finisaj mat, anti-strălucire, îți vor oferi  o experiență de utilizare cu adevărat deosebită. La interior, laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i5-1035G1 cu grafică integrată Intel UHD Graphics și 8 GB de memorie RAM tactată la 2400 MHz.  Laptopul are o soluție de stocare SSD NVMe PCIe 3.0 montat pe M.2, cu o capacitate de 512 GB, care oferă viteze de citire/scriere a datelor foarte ridicate.

ExpertBook P1 este echipat cu interfață reversibilă USB-C 3.1, ce permite conectarea din orice direcție, ușurând astfel utilizarea diverselor accesorii. De asemenea, oferă viteze de transfer ale datelor de pana la 10x mai rapide decât cele ale interfețelor USB 2.0! În plus, sistemul include porturi USB 3.1 și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD, astfel încât vei putea conecta cu ușurință toate perifericele tale curente, dar și afișaje și monitoare externe, rapid și ușor.

Noul tău companion digital este doar la un clic distanță!

VEZI OFERTA ONLINE