HomeStiriLansariMouse-ul premium ASUS ProArt MD300 pentru creatorii de conținut este disponibil în România
ASUS ProArt Mouse MD300

Mouse-ul premium ASUS ProArt MD300 pentru creatorii de conținut este disponibil în România

Creatorii de conținut din întreaga lume își vor aminti mult timp de acest an, în care ASUS le-a oferit exact echipamentul de care au nevoie. Modelul ProArt Mouse MD300 este primul mouse care funcționează cu ASUS Dial, permițând ajustări rapide și precise ale setărilor aplicațiilor de creativitate.

Acest spectaculos și ingenios mouse premium este acum disponibil și pentru creatorii de conținut din România, cărora le oferă o rotiță de defilare laterală și trei butoane cu comutatoare de calitate profesională, care oferă clicuri tactile.

ProArt Mouse MD300 are un senzor de înaltă performanță, care urmărește cu până la 4200 dpi pentru o precizie de neegalat, chiar și atunci când este utilizat pe o suprafață de sticlă.

Vezi oferta online

Dar ceea ce va face deliciul creatorilor este noua funcție ASUS Dial, care face ca lucrul cu aplicațiile creative să fie cât se poate de natural și intuitiv. Rotița de defilare laterală încorporată oferă un control precis și fără întreruperi cu ASUS Dial. Este suficient să rotești și să faci clic pentru a modifica dimensiunea pensulei, saturația și pentru a ajusta opacitatea straturilor. De asemenea, poate fi utilizată pentru a anula rapid acțiunile anterioare pentru un flux de lucru mai fluid.

ASUS ProArt Mouse MD300

ASUS ProArt Mouse MD300

Mouse-ul ASUS Dial on ProArt MD300 este cel mai bun din clasa sa și dispune de componente de calitate. Stratul de lubrifiant din suportul rotiței de cadran asigură o derulare lină și stabilă, oferind o experiență de utilizare impecabilă. În afară de butoanele stânga și dreapta ale mouse-ului, un buton central mare, independent de rotița de defilare din mijloc, ajută la îmbunătățirea fluxului de lucru creativ. Toate cele trei butoane ale mouse-ului utilizează comutatoare de calitate profesională, care au o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri și oferă un feedback tactil satisfăcător la fiecare clic.

ProArt Mouse MD300 este perfect pentru aplicații de creativitate precum Adobe After Effects, Photoshop, Premiere Pro, Lightroom Classic și altele. O interfață intuitivă permite reglarea facilă a setărilor de performanță și personalizarea comenzilor pentru cadranul ASUS, cele șase butoane programabile și cele două scroll-uri.

Vezi oferta online

Vezi cum funcționează în aplicațiile Adobe