HomeProduseLaptopuriVivoBook S14, un laptop cool la un preț foarte bun
Laptop VivoBook S14

VivoBook S14, un laptop cool la un preț foarte bun

La începuturi, ultrabook-urile erau doar pentru premianții cu dare de mână. Dar, judecând după modelul VivoBook S14, avem de-a face cu o reală evoluție. Nu doar că este mai ușor, ci este chiar mai puternic, folosind cele mai recente procesoare Intel, soluție grafică Iris Xe și conectivitate WiFi 6 cu tehnologie ASUS WiFi Master astfel încât vei putea să te achiți cu succes de cele mai dificile sarcini.

Dar și mai importantă este evoluția prețului său. Dă un clic pe butonul de mai jos pentru a vedea promoția!

VEZI OFERTA ONLINE

Ce obții la banii ăștia? Un design cu margini elegante tăiate cu diamantul și o carcasă metalica foarte atrăgătoare. VivoBook S14 îți reflectă pe deplin natura ta unică: deschide capacul și tasta Enter în culori complementare te va aduce în lumina reflectoarelor. VivoBook S14 ușurează totul, sarcinile de utilizare, productivitatea, întreaga ta viață și îți evidențiază cele mai bune calități.

Cântărind doar 1,3 kg, modelul ultra-subțire (15, 9 mm) VivoBook S14 îți va ușura și fluxul de lucru, astfel încât îți poți finaliza proiectele oricând și oriunde te-ai afla. Ecranul cu patru margini ultra-subțiri de tip NanoEdge oferă o experiență de vizualizare puternică și realistă, cu un efect imersiv pronunțat generat de excelentul raport ecran-carcasă de 90 %.

În plus, modelul VivoBook S14 este certificat Intel Evo! Indiferent că este vorba despre sarcini de productivitate, editare multimedia sau jocuri, procesorul Intel Core i5-1135G7, cei 8 GB de memorie și grafica Intel Iris Xe îți vor ușura munca și îți vor permite să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.