HomeStiriJoin The Republic ajunge la Ploiești!

Join The Republic ajunge la Ploiești!

Join The Republic va poposi în perioada 15 Iunie – 18 Iunie 2017 în Carrefour Ploiești, unde vor fi expuse cele mai tari sisteme de gaming Republic of Gamers. Vizitatorii vor putea participa la turneele de ROG CS:GO și ROG Hearthstone, pentru cele mai tari experiențe de gaming și pentru a intra în posesia unor accesorii dorite de orice gamer adevărat.

Pentru turneul ROG CS:GO vor fi disponibile 16 locuri, iar înscrierile se pot face accesând link-ul http://woobox.com/pmbw3s.

După ocuparea celor 16 de locuri, înscrierile se vor încheia.Echipele înscrise (5 membri + 1 rezervă, cu vârsta peste 14 ani) vor fi contactate telefonic sau pe email de un reprezentant ASUS până miercuri, 14 Iunie. Calificările vor avea loc în zilele de 15 și 16 Iunie, iar turneele finale vor avea loc sâmbătă, pe 17 Iunie.

Pentru turneul ROG HEARTHSTONE vor fi disponibile 64 locuri. Înscrierile se pot face accesând link-ul http://woobox.com/c5sq4u.

După ocuparea celor 64 de locuri, înscrierile se vor încheia. Atât calificările, cât și turneele finale vor avea loc duminică – 18 Iunie. Participanții înscriși, cu vârsta peste 14 ani, vor fi contactați telefonic sau pe email de un reprezentant ASUS până joi – 15 Iunie.

Evenimentele Join The Republic reunesc comunitatea de gaming din România și ridică nivelul de competivitate al echipelor locale de amatori și profesioniști.

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni