HomeStiriLansariASUS Blue Cave: Un router cu adevărat spectaculos!
ASUS Blue Cave 2

ASUS Blue Cave: Un router cu adevărat spectaculos!

ASUS Blue Cave, câștigătorul Computex 2017 Best Choice Golden Award, este un router Wi-Fi, elegant, dual-band, din clasa AC2600 ce combină performanțele ridicate, securitatea înaltă și funcțiile prietenoase cu utilizatorul.

Dispunând de tehnologia Intel, incluzând ultimul chipset Intel Wi-Fi, Blue Cave oferă viteze Wi-Fi concurente în clasa AC2600, asigurând streaming video 4K UHD, jocuri fără latențe și un download rapid – cu abilitatea de a suporta simultan mai mulți clienți, comparativ cu routerele obișnuite, disponibile astăzi.

Utilizarea unor antene interne a fost cheia obținerii unui design stilat, ce oferă o deschidere centrală, cu formă unică, iluminată ușor în lumină albastră. Blue Cave încorporează ASUS AiProtection, primul sistem de securitate de nivel comercial, disponibil pentru rețelele de acasă. ASUS AiProtection este o soluție de securitate gratuită pe viață, furnizată de Trend Micro Smart Home Network, ce protejează fiecare dispozitiv conectat la rețea, incluzând aici și dispozitivele IoT.

ASUS Blue Cave 2

ASUS Blue Cave 2

Blue Cave oferă câteva funcții ce sunt accesibile de pe dispozitivul mobil, inclusiv Family Overview pentru monitorizarea și controlul modului de utilizare a aplicațiilor și a conexiunii la Internet. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de controlul rețelei fără conectarea la PC, prin intermediul telefonului sau al tabletei. Blue Cave suportă IFTTT și integrarea cu alte dispozitive și servicii pentru a crea mecanisme automate.