HomeProduseLaptopuriIeși în evidență cu un laptop ASUS VivoBook stilat și echilibrat
VivoBook 14 K413

Ieși în evidență cu un laptop ASUS VivoBook stilat și echilibrat

VivoBook K413JA-EB534 este un laptop echilibrat, performant în toate activitățile derulate la birou. Diagonala ecranului de 14 inchi și greutatea de doar 1,4 kg îl recomandă și pentru deplasări. Configurația propusă face parte dintr-o serie lansată de ASUS la începutul anului, prin urmare este de generație nouă, reprezentând o investiție foarte bună pentru următorii cel puțin 3 ani. Dacă dispui de un buget între 2500 și 3000 de lei acest laptop nu are cum să-ți scape. Mai ales dacă beneficiază și de un preț promoțional.

VEZI OFERTA ONLINE

VivoBook K413JA exprimă stilul unic al utilizatorului, designul său evidențiindu-se prin capacul metalic elegant, completat de finisajul deosebit Indie Black. Adăugând o notă unică, tasta Enter este marcată cu o culoare galbenă îndrăzneață.

Utilizatorii se pot bucura de o tastatură iluminată confortabilă, porturi HDMI și USB 3.2 Gen 1 tip C, plus un sistem de microfoane pentru utilizare pe distanțe lungi (până la patru metri distanță) cu asistenți vocali precum Microsoft Cortana. Touchpad-ul are funcție duală, adică include și tastatura virtuală NumberPad 2.0, care se aprinde apăsând simbolul din colțul drepata-sus.

VivoBook K413JA-EB534 oferă rezoluție FullHD cu un raport ecran-corp de 84%, are 8GB DDR4 la 3200 MHz, stocare rapidă pe SSD NVMe pe PCIe de 512GB, un cititor de carduri microSD și un port USB Tip C de mare viteză pentru a conecta unități externe de stocare la laptop.

VivoBook 14 K413

VivoBook 14 K413

Procesorul laptopului este Intel Core™ i5-1035G1 din a zecea generatie, Ice Lake, în timp ce placa video este integrată – Intel UHD, adecvată pentru multimedia Full HD și office.

Conexiunea WiFi 6 integrată îl recomandă pentru rețelele wireless de mare viteză. Dacă în prezent nu dispui de un router compatibil, cu siguranță în următorul an vei lua în calcul o achiziție. Viteza rețelei fără fir WiFi 6 a depășit-o deja pe cea a cablului tradițional Gigabit Ethernet.

VEZI OFERTA ONLINE