HomeProduseDesktopuriReîntoarcerea la școală și la desktop – ASUS Zen AiO 24
Zen AiO 24 A5401

Reîntoarcerea la școală și la desktop – ASUS Zen AiO 24

„Back to school… back to desktop” ar continua celebrul titlu de promoție. Dacă școala a rămas neschimbată, desktop PC-ul de acasă poate fi unul nou. Dar de ce desktop, când toată lumea își ia laptop? În primul rând, recomandarea noastră e pentru un sistem All-in-One, cu alte cuvinte, utilizatorul va prinde doi iepuri deodată – și sistem și monitor. În al doilea rând, un astfel de computer are un ecran mult mai mare decât un notebook, fapt ce îl recomandă mai multor scenarii multimedia. Sistemul de sunet este de asemenea, unul superior celui disponibil pe un laptop. Prin urmare, portabilitatea este dată pe experiența audio-vizuală îmbunătățită.

ASUS Zen AiO 24 nu e orice PC, ci un all-in-one elegant și functional. Are un suport metalic descentrat și difuzoarele certificate Harman Kardon, orientate frontal și protejate de un material textil. Pentru o flexibilitate totală la amplasare, computerul poate fi montat pe perete cu un sistem VESA, renunțându-se la picior.

VEZI OFERTA ONLINE

Zen AiO 24 A5401 - imagine cu caracter ilustrativ pentru întreaga serie

Zen AiO 24 A5401 – imagine cu caracter ilustrativ pentru întreaga serie

Rama ecranului de 23,8 inci este aproape invizibilă, designul NanoEdge crescând raportul ecran-carcasă la 93%. Acest lucru de traduce în vizionare captivantă și o interacțiune intuitivă. Zen AiO are o cameră cu infraroșu utilă pentru autentificarea prin recunoașterea facială, cât și în video-conferințe.

Configurația A5401WRAK-WA074T este echipată cu procesor Intel Core i5-10500T, 16 GB memorie RAM DDR4 SO-DIMM, un SSD de 512GB și sistem preinstalat Windows 10 Home. Sistemul permite instalarea a trei unități de stocare – două SSD-uri și un hard disk.

Desktopul oferă atât conexiune wireless WiFi 6, cât și pe fir. Pe laterala stângă a ecranului găsim butonul de pornire, un port USB 3.2 Gen 1 Type-A și un audio-jack pentru căștile cu microfon, iar în spate se găsesc 2 porturi USB 2.0 Type-A, ieșirea HDMI 1.4 și interfața pentru rețeaua cu fir.

Urmărește trailerul video pentru ASUS Zen AiO 24

VEZI OFERTA ONLINE