HomeProduseLaptopuriHai la Cupa Liceelor!

Hai la Cupa Liceelor!

Sâmbătă, 23 martie 2019, la etajul 1 al Mall-ului Plaza Romania, va avea loc CUPA ROG. Cei mai buni jucătorii de FIFA 19 vor lupta cu toate forțele disponibile pentru premii extrem de motivante.

ASUS vă așteaptă în Plaza Romania să urmăriți meciurile și să testați cele mai puternice produse disponibile astăzi pe piață. Puteți vedea la lucru noile laptopuri de gaming ROG Zephyrus S GX701 și ROG STRIX SCAR II GL504, precum și alte sisteme interesante.

ASUS prezinta: Ziua Fanilor Dorian Popa

ASUS prezinta: Ziua Fanilor Dorian Popa

În perioada 22-24 martie, Ovvy, cel mai bun jucător român de FIFA, ne va fi alături pentru sesiuni de jocuri demonstrative, transmisii în direct și întâlniri cu fanii. Iar duminică, 24 martie, Dorian Popa va fi prezent a face fotografii cu fanii și pentru a ne delecta cu efervescența lui.

Un meci ca o finală de campionat mondial

FIFA 19 este unul dintre cele mai bune simulatoare de fotbal, fiind un joc îndrăgit de utilizatorii de orice vârstă. Câștigătorul Cupei ROG va primi drept premiu o excursie de două persoane la Barcelona, pentru a vizita orașul și stadionul Camp Nou, locul unde joacă una dintre cele mai puternice echipe de fotbal din Europa. Toți jucătorii calificați în această etapă primesc garantat un telefon ASUS ZenFone.

Pe lângă acestea, în fiecare zi vor fi acordate câte 50 de premii în cadrul tombolelor organizate la standul ASUS din Plaza Romania.

ROG Zephyrus S GX701

ROG Zephyrus S este cel mai subțire și cel mai performant laptop de gaming de pe piață, pe care îl puteți testa în cadrul standului ASUS. Noul portabil poate fi configurat cu acceleratoare video NVIDIA, ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2080. Procesorul de top îi permite modelului Zephyrus S GX701 să abordeze orice sarcină cu încredere.

Vezi ofertele pentru ROG Zephyrus S GX701!

Intel Core i7-8750H din generația a 8-a dispune de șase nuclee și 12 fire de execuție cu vârfuri de frecvență de 4,1GHz. Pe sistem există până la 24GB de memorie RAM DDR4-2666 și până la 8GB de memorie GDDR6. Stocarea super-rapidă este furnizată de un SSD NVMe de până la 1TB capacitate.

ROG STRIX SCAR II GL504

ROG STRIX SCAR II oferă mai multă precizie în jocurile dinamice, unde atenția și coordonarea sunt cele mai importante aspecte. Fiind echipat cu primul ecran ultra-subțire din lume, tactat la 144Hz cu 3ms timp de răspuns de la gri la gri, SCAR II îți oferă șansa să țintești precis.
Vezi ofertele pentru ROG STRIX SCAR II!
Tastatura în stil desktop cu timp de răspuns foarte scăzut și tehnologie Overstroke asigură controlul precis asupra arsenalului vostru, în timp ce sistemul multi-antenă patentat, RangeBoost, garantează o acoperire Wi-Fi ultra-fiabilă și extinsă.