HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming FX705: Putere și un caracter robust
ASUS TUF Gaming FX705

ASUS TUF Gaming FX705: Putere și un caracter robust

Laptopurile construite solid, mai grele decât cele obișnuite, au avut întotdeauna fanii lor. Jucătorii au preferat puterea în detrimentul portabilității și rezistența fizică în schimbul suprafețelor fine. ASUS TUF Gaming FX705 îndeplinește standardele militare MIL-STD-810G, este construit robust și oferă performanțe similare cu cele ale unui sistem desktop.

TUF Gaming FX705 este echipat cu procesoare Intel Core i7-8750H din generatia a 8-a, cu șase nuclee, cu frecvențe ce ajung la 3.9GHz. FX705 poate integra soluții grafice NVIDIA GeForce GTX 1060, pentru imagini foarte vii și jocuri deosebit de cursive. Laptopul poate acomoda până la 32GB de memorie RAM fiind o adevărată mașină de luptă pe care vă puteți baza.

Optimizări pentru gaming

ASUS TUF Gaming FX705 beneficiază, pe lângă puterea brută, de o serie de optimizări pentru gaming. Tastatura este dotată cu un sistem de iluminare RGB și poate fi controlată prin intermediul interfeței TUF Aura Core, ajutându-vă să vă exprimați personalitatea și starea de spirit. Tehnologia exclusivă HyperStrike asigură tastarea mai precisă și un nivel îmbunătățit de ergonomie datorită organizării inspirate de sistemele desktop, cu grupul de taste WASD evidențiat, bara de spațiu mai largă, taste pentru săgeți izolate și spații ușor de recunoscut între tastele funcționale. În plus, tehnologia Overstroke permite înregistrarea mai rapidă a apăsărilor, pentru control precis și fără efort.

Vezi ofertele actuale pentru FX705

ASUS TUF Gaming FX705 este o expresie a puterii de luptă, a determinării și a caracterelor solide. FX705 a trecut cu succes o serie întreagă de teste la standarde foarte riguroase, supraviețuind condițiilor de mediu dificile, inclusiv expunerea la radiație solară, altitudini ridicate și temperaturi extreme.

Frumusețe și un caracter robust – ASUS TUF Gaming FX705