HomeStiri„Create The Uncreated” într-un nou teaser ASUS – ”Dansatoarea”
Teaser Dancer - Create The Uncreated

„Create The Uncreated” într-un nou teaser ASUS – ”Dansatoarea”

După cum probabil știți din primul teaser, ASUS pregătește un eveniment de lansare joi, pe 2 septembrie 2021, de la ora 18:00 (ora României). Potrivit primelor indicii, compania taiwaneză ar urma să prezinte noi produse ProArt – să fie vorba de un refresh al gamei de laptopuri StudioBook!? Titlul „Create The Uncreated” arată practic cu degetul spre creatorii de conținut. Windows 11 este asociat campaniei.

Cel de-al doilea teaser ne prezintă o dansatoare grațioasă care prin mișcările ei conferă mediului ambiant o textură nouă și culori vii. Noul material de pe Youtube este însoțit și un text sugestiv:

Mișcările scurte și grațioase pot conduce la lucruri mai mari. Fiecare mișcare mică poate crea ceva de mare impact, purtându-vă de la o pânză goală la rezultatul final plin de culoare. Nu ratați următoarea sursă de inspirație și #CreateTheUncreated.

Ne-am putea gândi la o interacțiune tactilă sau pur și simplu la un instrument ușor de utilizat în crearea unui material digital.

Urmărește teaserul video „Create The Uncreated” – Dancer

Pagina oficială care va găzdui evenimentul online este www.asus.com/event/asus-creators-2021/

Compania a lansat și un canal nou pe Instagram @ProArt. ProArt este o gamă largă de produse adresate profesioniștilor din domeniul audiovizual: de la monitoare la laptopuri de editare, de la plăci de bază la proiectoare. Primele laptopuri ProArt StudioBook au fost lansate în septembrie 2019 la IFA Berlin.