HomeProduseLaptopuriDescoperă noul laptop de gaming ROG Strix HERO III

Descoperă noul laptop de gaming ROG Strix HERO III

Laptopul de gaming ROG Strix HERO III este disponibil acum într-o versiune actualizată, ce profită din plin de puterea oferită de procesoarele Intel Core din generația a 9-a. Primele modele ROG Strix HERO III au ajuns în țara noastră de la sfârșitul lunii mai 2019, iar acum sunt disponibile în majoritatea magazinelor specializate, inclusiv în cele online.

Prezentare: Laptopul de gaming ROG Strix HERO III

Designul noului model este rezultatul colaborării dintre ASUS și BMW Designworks Group, captând privirea cu zonele reliefate ce se întind pe mijlocul laptopului până în partea inferioară.

Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

ROG Strix Hero III

ASUS ROG Strix Hero III

Cheia fizică ROG Keystone creează o legătură mai strânsă cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC oferă acces la profilurile salvate în panoul Armoury Crate și oferă acces la Shadow Drive, o zonă ce ascunde și criptează fișierele importante.

Vino și tu și descoperă noul laptop de gaming ROG Strix HERO III, disponibil în magazinele din România la un preț de aproximativ 5700 de lei (cu toate taxele incluse).