HomeStiriROG a încheiat turneele Join the Republic din Sun Plaza

ROG a încheiat turneele Join the Republic din Sun Plaza

Republic of Gamers a încheiat turneele Join the Republic în Sun Plaza cu meciuri tari, desfășurate la un înalt nivel competițional. Meciurile League of Legends de duminică, 23 iunie 2019, au fost cele mai urmărite, atât jucătorii cât și publicul fiind prinși de intensitatea jocului.

Competițiile Republic of Gamers au reunit pasionați de FIFA 19, Mortal Kombat 11 și League of Legends, care și-au putut arăta cele mai bune mișcări.

Join The Republic LOL Sun Plaza 2019 alături de IceManLucky

În cadrul acestui eveniment de gaming, Republic of Gamers a adus tot ce a avut mai bun în materie de laptopuri de gaming. Publicul a putut să vadă și să testeze noul Zephyrus S GX701, precum și modelul GX502.

Zephyrus S GX701 este un portabil foarte puternic, capabil să ofere performanță în mod susținut.
ROG Zephyrus S GX701 beneficiază de un ecran de 17” cu rată de refresh de 144Hz, încadrat de o ramă foarte subțire și acompaniat de tehnologiile NVIDIA G-SYNC și Optimus. Zephyrus S GX701 poate fi configurat cu acceleratoare video ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2080 cu Max-Q Design.

Pentru a putea răci puternicul hardware de care dispune, acesta apelează la o soluție tehnică extraordinară prin simplitatea ei. Sistemul de răcire Active Aerodynamic System (AAS) formează o admisie largă atunci când capacul este ridicat pentru a crește fluxul de aer.

Laptopul ROG Zephyrus S GX701 prezentat în la East European Comic Con 2019

Noul model Zephyrus S GX701 are la bază procesoarele Intel Core i7-8750H din generația a 8-a, cu șase nuclee și 12 fire de execuție, cu vârfuri de frecvență de 4,1GHz. Configurațiile GX701 disponibile în magazinele din țara noastră dispun de 16GB sau 24GB RAM și de acceleratoare grafice NVIDIA GeForce RTX 2060, RTX 2070 sau GeForce RTX 2080 cu Design Max-Q. Stocarea super-rapidă este furnizată de un SSD NVMe de 512GB sau 1TB capacitate și patru linii PCI Express 3.0 lățime de bandă.

Urmăriți în continuare evenimentele Republic of Gamers și participați la concursurile organizate de companie!