HomeStiriAfter Movie – Evenimentul ROG RE:DEFINE 2019 de la Istanbul
ASUS REDEFINE 2019

After Movie – Evenimentul ROG RE:DEFINE 2019 de la Istanbul

Republic of Gamers (ROG) a organizat un eveniment de succes în Istanbul la Esma Sultan Mansion, pe malul Bosforului, în fața unei audiențe formate din jurnaliști din domeniul tehnologiei, veniți din 15 țări. Evenimentul, desfășurat la sfârșitul lunii aprilie 2019, a presupus multă implicare din partea organizatorilor turci, care au dorit să pună în valoare noile tehnologii într-un loc cu mare însemnătate în istoria Istambului.

ASUS REDEFINE 2019

ROG a prezentat la Istanbul Colecția ROG Spring 2019 ce pune laolaltă modele complet noi și sisteme reîmprospătate pentru a echilibra performanța cerută de gameri, de creatorii de conținut și utilizatorii avansați cu confortul ce îmbunătățește utilizarea zilnică. Linia de produse cuprinde sisteme „desktop replacement” puternice, portabile suple și expresii evoluate ale laptopurilor cu formă tradițională.

After Movie – Evenimentul ROG RE:DEFINE 2019 de la Istanbul

Formele tradiționale limitează răcirea și sunt blocate într-o poziție fixă cu scopul de a se potrivi într-un format ce poate fi folosit așezat pe genunchii utilizatorului. Acesta este un compromis bun pentru o mulțime de laptopuri, dar portabilele „desktop replacement” sunt prea grele pentru a sta confortabil, astfel că ROG a reimaginat forma pentru a îmbunătăți experiența de utilizare. În loc să stea așezat pe masă, ROG Mothership stă în poziție verticală pentru a-i oferi sistemului de răcire acces nelimitat la fluxul de aer din spate. Tastatura este separată și se pliază pentru maximum de flexibilitate, oferind libertatea amplasării într-o poziție perfectă, iar conectivitatea cablată sau wireless depinde de scenariul de folosire.