HomeProduseLaptopuriDe ce e ASUS NovaGo atât de special?
ASUS NovaGo TP370QL

De ce e ASUS NovaGo atât de special?

În primul rând ASUS NovaGo TP370 beneficiază de o platformă mobilă cu o arhitectură complet diferită. Chipsetul Qualcomm Snapdragon 835 a fost conceput pentru telefoanele mobile de înaltă performanță, fiind perfecționat de-a lungul multor generații. NovaGo este eficient în fiecare sarcină pe care o prelucrează, grație procesului fin de fabricație și a optimizărilor energetice net superioare actualelor procesoare x86.

ASUS NovaGo

ASUS NovaGo

Acces la internet oriunde, oricând

Modemul integrat Snapdragon X16 LTE este pregătit pentru o mulțime de standarde de comunicații, aflate astăzi în funcțiune, astfel că oriunde ați călători în lume, NovaGo se poate conecta la rețelele de date 3G, 4G și 5G (acolo unde există). Patru antene asigură o conectivitate ultrarapidă în rețelele celulare LTE Advanced Cat 16, în timp ce tehnologia Wi-Fi dual-band 802.11ac MU-MIMO furnizează viteze de până la 867Mbps. Snapdragon X16 LTE permite viteze de download de până la 1Gbps – de la 3 până la 7 ori mai rapid decât vitezele medii broadband. Un film de două ore poate fi descărcat în aproximativ 10 secunde.

ASUS NovaGo

ASUS NovaGo

Suport eSIM

Iar ASUS NovaGo mai are un as în mânecă – SIM-ul integrat (eSIM) și suportul Nano SIM permite conectivitatea peste granițe. eSIM este un chip integrat, care permite schimbarea operatorului fără înlocuirea cartelei SIM. Utilizatorii pot activa un plan de date local din Windows Store, imediat ce coboară din avion. Mai mult, datele trimise prin 4G și 5G sunt criptate, fiind mai sigure decât cele Wi-Fi publice.

ASUS NovaGo – întotdeauna conectat

Hardware puternic

NovaGo este bazat pe puternica și eficienta platformă mobilă Snapdragon 835, fiind echipat cu până la 8GB de memorie RAM, 256GB (UFS 2.0) spațiu de stocare, două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A și unul HDMI.

Autonomie de până la 22 de ore

ASUS NovaGo este un laptop ce te menține întotdeauna conectat și asta nu doar pentru că este echipat cu cel mai performant modem de comunicații al momentului. NovaGo are o autonomie de până la 22 de ore, fiind întotdeauna pregătit, chiar și atunci când utilizatorul se află departe de orice priză disponibilă.

ASUS NovaGo

ASUS NovaGo

Laptopurile obișnuite au un consum energetic mai mare și necesită reîncărcări frecvente ale bateriei. Eficiența noului ASUS NovaGo este atât de ridicată încât rencărcarea zilnică nu va mai fi necesară.

Un sistem de operare familiar

NovaGo dispune de Microsoft Windows 10 S, oferindu-le utilizatorilor o experiență de lucru familiară. Windows 10 integrează elemente deja cunoscute cum ar fi Start, Action Center și File Center, plus funcții noi precum Windows Ink, Windows Hello și Cortana. Windows furnizează o compatibilitate extinsă cu aplicațiile regăsite în Windows Store pentru o experiență de lucru perfectă, incluzând suportul pentru cele mai populare programe – Outlook și PowerPoint pentru productivitate, Photoshop sau InDesign pentru creativitate sau Spotify sau Netflix pentru divertisment.