HomeStiriASUS susține Mastering The Music Business Conference
Mastering The Music Business Conference

ASUS susține Mastering The Music Business Conference

ASUS România susține evenimentul Mastering The Music Business Conference, prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, menită să familiarizeze formațiile, aflate la început de drum, cu procedurile și cerințele profesioniștilor.

Mastering the Music Business este o conferință care se adresează în primul rând artiștilor independenți, dar și echipelor acestora: manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, cât și tuturor celorlalți profesioniști ai industriei muzicale. Evenimentul vine în sprijinul membrilor acestora cu informații utile și necesare în dezvoltarea activităților proprii.

În edițiile trecute, au fost prezenți zeci de speakeri români și internaționali care au susținut studii de caz, prezentări, dezbateri și workshop-uri. Intre speakeri s-au numărat artiști precum: Smiley, Damian Drăghici, Nicu Alifantis, Tataee (BUG Mafia), Cornel Ilie (Vunk), Dan Byron, alături de reprezentanți ale unora dintre cele mai puternice platforme online, la nivel global – Thorsten Freese (Believe Digital), Lucas Iliev (Music Gateway), Sam Taylor (TuneCore), Chris Cooke (CMU Insights) și alții.

ASUS oferă o serie de laptopuri de ultimă generație pentru a fi utilizate în prezentări, interviuri și în audițiile muzicale din cadrul workshopurilor. ASUS ZenBook Flip UX370, ZenBook Flip UX461, ZenBook UX430 și ZenBook Pro UX550 vor fi testate de artiști și de reprezentanții acestora, ce vor avea ocazia să descopere calitățile noilor modele, precum și designul incredibil al seriei Zenbook.

ASUS susține Mastering The Music Business Conference – Galerie Foto