HomeCum să...Cum să muncești din orice loc din lume?!
VivoBook Flip 14

Cum să muncești din orice loc din lume?!

Activitatea unui birou modern este dominată de tehnologie și de sistemele avansate de comunicații. Chiar dacă nu sunt conștientizate în totalitate de angajați, ele există în fiecare companie.

Calculatorul, laptopul, telefonul mobil sau chiar releul de comunicații 4G fac parte dintr-un lanț de dispozitive electronice complexe ce trimit informațiile de la un angajat la altul sau de pe un continent pe altul. Extinderea rețelei internet permite astăzi ca orice utilizator să se conecteze printr-un VPN la rețeaua locală din biroul său.

Un laptop subțire și ușor, așa cum este ZenBook 13, poate însoți utilizatorul oriunde se deplasează, fiind instrumentul ideal prin care pot fi accesate resursele de la birou.

Călătorește cu bagaje mai ușoare

Atunci când plecați într-o delegație sau într-o călătorie de afaceri, departe de birou, e bine să vă asigurați tot ce vă trebuie pentru perioada imediat următoare, inclusiv dispozitivele care vă mențin în legătură cu biroul. Acest lucru înseamnă alegerea lucrurilor esențiale pentru a fi puse în bagaj. Laptopul ZenBook 13 cântărește numai 985 g și are o grosime de 13.9 mm, permițându-vă să luați cu dumneavoastră mai multe accesorii.

ZenBook 13 UX331UN

ZenBook 13 UX331UN

Convinge-i pe cei din birou

Convingerea celor de la birou de utilitatea și de avantajele pe care le aduce munca la distanță ține de oferirea unor argumente solide, dar și de puțină diplomație. Chiar și o activitate mai tehnică poate fi făcută din orice loc v-ați afla. Avantajele muncii de acasă sau de la distanță țin de faptul că se economisește timpul pierdut pentru transport, costurile de transport și resursele pe care compania ar trebui să le consume, cum ar fi electricitate. În multe cazuri, productivitatea celor care muncesc de la distanță este mai mare decât a celor de la birou.

 

Alege instrumentele potrivite pentru comunicare

Laptopul poate rula mulțime de aplicații de la un simplu client de email, la programele de editare grafică sau la software-ul specializat al propriei companii. Prezența unei conexiuni rapide la Internet și a unei rețele VPN sunt două dintre punctele ce trebuie îndeplinite în mod obligatoriu. Laptopurile ASUS sunt echipate cu un hardware puternic, favorizând derularea mai rapidă a sarcinilor. Pe lângă acestea programele de video-telecomunicații cum ar fi Skype sunt de un real ajutor.

Stabilirea unor reguli

Deși vă aflați acasă și vă simțiți confortabil sau într-un hotel luxos, trebuie să conștientizați faptul că sunteți totuși în timpul orelor de program. Factorii care v-ar putea distrage atenția trebuie eliminați, iar ținuta trebuie să fie corespunzătoare. Autonomia laptopurilor ASUS depășește programul obișnuit de 8 ore, fiind vorba de modele eficiente pe care vă puteți baza. Cu toate acestea, atunci când sunteți acasă sau în deplasare este recomandat să conectați laptopul la priză și să folosiți conexiunea cablată la Internet pentru mai multă eficiență și siguranță.