HomeProduseLaptopuriDayOfAwesomeness – Ziua când designul face diferența și între laptopuri
ASUS ZenBook Pro Duo

DayOfAwesomeness – Ziua când designul face diferența și între laptopuri

Astăzi este #DayOfAwesomeness, o zi dedicată tuturor lucrurilor excepționale care ne umplu viața, o zi dedicată excelenței, o zi dedicată produselor care chiar fac diferența pentru noi toți. Într-o lume în care evoluțiile hardware devin rapid un numitor comun pentru toate configurațiile dispozitivelor noi, acele elemente cu adevărat awesome fac diferența. Între acestea, designul joacă un rol crucial, pentru că designul unui produs modern nu înseamnă doar aspect și estetică, ci și funcționalitate, adaptare la scenariile potențiale de utilizare, asumarea flexibilă a diverselor roluri și, în cele din urmă, o experiență mai bună.

ASUS nu doar că a înțeles perfect acest lucru, ci este și premiată, în mod constant, pentru asta. Anul acesta, produsele ASUS au câștigat 13 premii iF Design Awards în categoriile Telecomunicații, Computere, Hardware de Gaming/VR și Concepte Profesionale și ASUS a ocupat poziții de top în 5 categorii iF World Design Index 2016–2020, clasându-se pe prima poziție în categoria Taiwan și în Top 10 în Companii, Asia și Echipe Interne de Proiectare.

Premiile iF Design Award sunt organizate în fiecare an de iF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație independentă de design din lume, cu sediul în Hanovra, Germania. Premiile sunt recunoscute la nivel mondial ca un etalon al calității pentru produsele ce excelează în criterii specifice, inclusiv calitatea proiectării, gradul de inovație, funcționalitatea, ergonomia și multe altele.

Ne-a bucurat să regăsim printre premianții de anul acesta și trei dintre laptopurile noastre favorite, ale căror calități deosebite au fost apreciate de juriul competiției. Cele trei laptopuri sunt unele dintre cele mai dezirabile oferte ale ASUS din 2020 și performanțele, versatilitatea și funcțiile lor unice le fac foarte potrivite pentru o gamă largă de utilizatori și o mulțime de scenarii de utilizare. Dacă pe lângă performanțele oferite în utilizare vrei și să te faci remarcat, un laptop ASUS te va scoate foarte rapid din mulțime, iar elemente precum genialul ScreenPad™ Plus cu siguranță vor ridica o mulțime de sprâncene în jurul tău.

Laptopul X509 premiat iF Design

Laptopul X509 premiat iF Design

Dar să vorbim mai întâi de versatilul ASUS X509, un laptop entry-level la fel de bun și pentru muncă și pentru divertisment, care oferă performanțe puternice și imagini captivante. Vei remarca imediat excelentul ecran NanoEdge, care are margini aproape imperceptibile, unghiuri de vizualizare largi de 178° și un finisaj mat, anti-reflexii, care oferă o experiență foarte comodă în orice condiții de iluminare ambientală.

Sub capotă, X509 ascunde un procesor Intel Core i7 de până la generația a 8-a și până la 16 GB de RAM la 2400 MHz, precum și o placă grafică discretă NVIDIA MX250. Stocarea generoasă include un SSD de până la 512 GB PCIe și un hard drive de 1 TB, ceea ce îți oferă o combinație perfectă a unei capacități mari de stocare și o viteză superioară de transfer a datelor, atât la scriere, cât și la citire. Opțional, poți alege și o configurație cu memorie Intel Optane, pentru a accelera și mai mult programele.

Vezi oferta ASUS X509

Dacă bugetul îți permite, un laptop ZenBook Pro Duo UX581 este cel mai potrivit pentru a-ți duce creativitatea și productivitatea la nivelul următor. Designul, care include spectaculosul ecran secundar interactiv ScreenPad™ Plus este pur și simplu genial!

Vei fi surprins de sporul semnificativ de eficiență al fluxului tău de lucru, atunci când ai la dispoziție încă o jumătate de ecran 4K, care funcționează perfect în tandem cu ecranul principal 4K UHD OLED. Poți folosi spațiul suplimentar pentru stocare unei bare de instrumente sau a până la trei aplicații ale căror ferestre ar fi altfel ascunse sub cea a aplicației principale în care lucrezi. Scenariile de utilizare sunt multiple și se adresează deopotrivă profesioniștilor din domenii creative, celor care folosesc diverse programe de editare, oamenilor de afaceri, gamerilor sau pasionaților de multimedia și doar imaginația va fi limita a ceea ce poți face cu acest laptop.

Vezi oferta ZenBook Pro Duo UX581

Hardware-ul puternic merge până la configurații absolut redutabile, cu procesor Intel Core i9-9980HK, 32 de GB de RAM la 2.666 MHz, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060 și ecran NanoEdge 4K OLED de 15 inchi. Un adevărat monstru, pe bună dreptate considerat laptopul viitorului.

ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate la iF Design

ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate la iF Design

Dacă mobilitatea este mai importantă pentru tine, ZenBook Duo UX481 ar putea fi soluția! Designul mai compact al lui UX481 este perfect pentru transportul în orice geantă sau rucsac, iar ecranul de 14 inchi se bucură de același design NanoEdge, care nu îți umple inutil spațiul vizual cu margini groase. Excelentul ScreenPad™ Plus este și în acest caz vedeta, oferind aceeași funcționalitate menționată mai sus, la dimensiuni doar cu foarte puțin mai mici.

Vezi oferta ZenBook Duo UX481

Toate cele trei laptopuri premiate au tastaturi iluminate, cu o spațiere bună tastelor și un aranjament ergonomic. În plus, modelele ZenBook Pro Duo oferă iluminare RGB Aura Sync pe care o poți configura într-o mulțime de moduri și ingenioasa balama ErgoLift, care înclină tastatura la un unghi optim pentru tastare și facilitează și circulația aerului, pentru o răcire mai bună a sistemelor. Un alt element de design foarte util este stylus-ul cu care vin cele două portabile, pe care îl poți folosi ca metodă de intrare rapidă și precisă.

Cei trei premianți ne învață că nu este suficient doar să alegi o configurație robustă, în ton cu tendințele momentului. La fel de important este să optezi și pentru acele funcții de design care îți vor simplifica viața digitală și te vor ajuta să lucrezi mai rapid și mai eficient. De ce să ai doar o #DayOfAwesomeness, când poți avea o #LifeOfAwesomeness?