HomeCum să...Cum să stabiliți prioritatea pentru traficul pe Internet?

Cum să stabiliți prioritatea pentru traficul pe Internet?

ASUS a oferit întotdeauna soluții simplu de utilizat, ce au creat o punte între tehnologia foarte complexă și utilizatorii mai puțin experimentați. Interfața ASUSWRT pentru administrarea routerelor este cel mai bun exemplu în acest sens. Cu ajutorul acestei interfețe grafice, utilizatorul poate administra funcțiile complexe ale routerului fără a cere sfaturile specialiștilor.

Prioritizarea traficului pe Internet și administrarea eficientă a lățimii de bandă se poate face foarte simplu în cazul în care ați ales un router ASUS cu interfață ASUSWRT.

Adaptive QoS optimizează pachetele de date, în funcție de tipul lor, atât pentru conexiunea cablată cât și pentru cea wireless. Acesta le permite utilizatorilor să optimizeze, să controleze și să monitorizeze lățimea de bandă pentru fiecare aplicație în parte, fie că e vorba de aplicații pentru VoIP, browsing sau FTP. Alte funcții avansate includ maparea rețelei și monitorizarea traficului pentru a verifica modul în care este utilizată conxiunea internet.

ASUSWRT Adaptive QoS – partajarea lățimii de bandă

Lista modelelor ASUS ce suportă această interfață avansată poate fi găsită la adresa: http://event.asus.com/2013/nw/ASUSWRT

Puteți afla mai multe despre interfață ASUSWRT, inclusiv să experimentați modul în care poate fi gestionat un router ASUS, accesând adresa: http://bit.ly/ASUSWRT