HomeStiriAsus Zenfone 2 Tips & Tricks
ASUS Zenfone 2 ZE551ML

Asus Zenfone 2 Tips & Tricks

Noul ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB nu este doar un sistem hardware extrem de puternic pentru aplicații solicitante. Interfața ASUS ZenUI este elementul ce dă o notă umană tehnologiei și forței brute. Libertate, conectivitate și exprimare – sunt cuvintele care formează fundația interfeței mobile ASUS ZenUI. Acești trei piloni au inspirat schimbările evolutive ale interfeței ZenUI pentru ZenFone 2.

Cea mai recentă versiune oferă o experiență mai simplă și mai inteligentă, cu un format nou ce utilizează spații albe pentru un design aerisit, plasând informațiile în față, în zona centrală pentru o interacțiune simplă. ZenFone 2 este primul smartphone din lume ce oferă tuturor abilitatea de a-l personaliza complet pentru a se potrivi stilului personal și preferințelor de utilizare, incluzând lansarea aplicațiilor, temele, corpul caracterelor, icoanele și multe altele.

ASUS Zenfone 2 ZE551ML

ASUS Zenfone 2 ZE551ML

ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView, securitate Trend Micro și ZenUI Instant Updates – ce asigură securitate și intimitate, oferind o experiență perfectă.

  • ZenMotion este o colecție de gesturi tactile intuitive, fiecare oferind un nou mod de interacțiune cu ZenUI, permițând accesul simplu și rapid la funcțiile accesate frecvent cum ar fi modul One Hand sau Do It Later.
  • SnapView este o funcție de securitate ce asigură confidențialitate pentru aplicații, fotografii și fișiere. SnapView permite utilizatorilor să-și păstreze separat informațiile personale și pe cele de business
  • Trend Micro este integrat cu browserul ZenUI pentru securitate web totală.

PhoneRadar a publicat pe Youtube un clip în care exemplifică câteva din micile secrete ale noului ASUS Zenfone 2.

Asus Zenfone 2 Tips & Tricks