HomeStiriCe laptop poți cumpăra cu 1000 de lei?!
ASUS VivoBook Max X541

Ce laptop poți cumpăra cu 1000 de lei?!

Utilizatorii fac alegeri pragmatice, constrânse de buget și de cerințelele activității lor. Modelele cu prețuri de invidiat, ce pornesc de la 1000 de lei (cu TVA inclus) sunt foarte puține și în cele mai multe cazuri nu oferă un nivel de performanță care să acopere cerințele minime pentru rularea unui sistem de operare modern. Laptopurile prezentate mai jos sunt cu adevărat speciale datorită calității construcției, a stabilității și performanțelor, dar mai ales datorită prețului final.

 

ASUS VivoBook X541

ASUS VivoBook X541

ASUS are grijă să ofere modele pentru orice fel de utilizator, de la cei care urmăresc performanța cu orice preț, până la cei care caută un laptop pentru o cerință specifică. Laptopurile ASUS VivoBook Max încorporează componente hardware mature, ce beneficiază de un lung proces de perfecționare, de aceea aceste modele sunt unele pe care utilizatorul se poate baza. Deși sunt foarte accesibile, compania a reușit să țină sub control costurile de producție și să ofere tehnologii ce aduc un plus pentru această categorie.

ASUS VivoBook X541

ASUS VivoBook X541

Spre exemplu, ASUS VivoBook Max X541 este echipat cu procesorul Intel Celeron Dual Core N3350, cu frecvențe de până la 2.40 GHz. Datele sunt stocate pe un hard disc de 500GB iar grafica Intel HD este integrată. Pe lângă acesta există și alte versiuni cu acceleratoare video NVIDIA GeForce și procesoare Intel Core din generațiile șase și șapte.

Proiectată pentru utilizare zilnică, seria ASUS VivoBook Max include modele disponibile într-o multitudine de culori expresive și finisaje de calitate ridicată. Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max sunt disponibile în variantele de culori argintiu, maro , albastru, alb și roșu, cu finisaje mate, lucioase sau reliefate.

Laptop-urile din seria ASUS VivoBook Max oferă o gama extinsă de opțiuni de conectivitate, ce includ interfețe USB 3.0 Tip-C, HDMI și VGA, un cititor de card-uri 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, toate având rolul de a asigura un nivel mai bun de compatibilitate cu diverse periferice și dispozitive externe.