HomeStiriCum să faci fursecuri cu ciocolată?
ASUS ZenPad 8.0

Cum să faci fursecuri cu ciocolată?

Sărbătorile de iarnă, zăpada sau frigul de afară ne țin pe toți în case, în fața televizorului. Atunci când familia se reunește e momentul perfect pentru a pune pe masă cafeaua, cele mai bune gustări și prăjiturile calde.

Tabletele ASUS pot fi practice și în bucătărie atunci când ieșim din zona cunoscută și încercăm să preparăm pentru prima dată cele mai gustoase prăjituri prezentate pe siteurile de gastronomice. Rețeta și fotografiile asociate fiecărei faze de preparare se derulează fără latențe pe ecranul luminos al tabletei, iar conexiunea Wi-Fi sau cea 3G, ne permite să trecem cu rapiditate de la o pagină la alta. ASUS vă propune pentru zilele friguroase de iarnă fursecurile cu ciocolată. Modul de preparare al acestora este relativ simplu și nu presupune abilități de masterchef.

Cum să faceți fursecuri cu ciocolată?

Pentru a prepara fursecurile cu ciocolată va trebui să preîncălziți cuptorul la temperatura de 190 de grade Celsius. Puneți 4 căni și jumătate de făină într-un bol. Adăugați două lingurițe de sare, două lingurițe de praf de copt și amestecați cu un tel. Mai departe adăugați o jumătate de pachet de unt într-un bol curat, peste acesta puneți o cană și jumătate de zahăr brun și o cană și jumătate de zahăr alb. Pentru aromă adăugați o linguriță de esență de vanilie. Amestecați-le cu mixerul, apoi adăugați patru ouă și continuați până obțineți o pastă omogenă. Puneți făina peste pasta rezultată, amestecând în mod continuu fără a forma cocoloașe. Nu uitați ca la final să adaugați fulgi de ciocolată, să amestecați și să formați fursecurile cu o lingură. Fursecurile se pun într-o tavă și se bagă la cuptor. Le puteți servi calde în timp ce navigați pe tabletă sau reci împreună cu o ceașcă aromată de cafea.

Pentru a înțelege mai bine modul de preparare vă invităm să urmăriți clipul de mai jos.

Tableta ASUS ZenPad 8.0 dispune de un ecran cu format 4:3 și diagonala de 8 inci, având o suprafață mare ce vă oferă mai mult spațiu pentru a vedea în detaliu rețele culinare și fotografiile asociate acestora. Modelul ZenPad 8.0 are un raport ecran – carcasă remarcabil, de 76.5%, această reușită inginerească fiind posibilă prin reducerea la minimum a grosimii carcasei.