HomeStiriASUS Chromebook C100 Flip este croit pentru studenți
ASUS Chromebook C100

ASUS Chromebook C100 Flip este croit pentru studenți

Calculatoarele scumpe sunt pe placul tuturor. Sunt performante și oferă o mulțime de funcții, facilități și accesorii. Din păcate, aceste calculatoare sunt achiziționate de o mică parte dintre potențialii doritori ceilalți fiind constrânși de bugetul limitat să facă alte alegeri. ASUS are produse croite după buzunarul fiecăruia, telefoanele sale fiind foarte apreciate de în segmentul entry-level și mainstream.

Cerințele elevilor și studenților nu pot fi ignorare iar ASUS înțelege perfect acest lucru. Compania oferă produse competitive la prețuri studențești motiv pentru care a fost aleasă de Google pentru fabricarea multor produse ce sunt comercializate sub mărcile deținute de americani.

Portabilul ASUS Chromebook Flip C100 este un bun exemplu care ne arată cooperarea excelentă dintre ASUS și Google. Modelul C100 beneficiază de un ecran HD IPS cu rezoluția de 1280×800 pixeli, atașat prin intermediul unei balamale duble ce permite rotirea acestuia la un unghi de 360 de grade. Touchpadul este spațios, suportă gesturi multi-touch iar bateria oferă o autonomie de până la 9 ore. Chromebook C100 se poate conecta în rețea prin intermediul modului Wi-Fi802.11ac.

În clipul de mai jos puteți urmări o prezentare a noului portabil ASUS Chromebook C100 Flip.

Prezentare ASUS Chromebook C100 Flip

ASUS Chromebook C100

ASUS Chromebook C100