HomeStiriHansol Kim își testează abilitățile de analiză și decizie

Hansol Kim își testează abilitățile de analiză și decizie

Hansol Kim este unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de World of Warcraft, joc pe care l-a descoperit încă de mic. Un jucător profesionist trebuie să aibă abilitatea de a colecta informații din toate zonele ecranului, plus informațiile auditive, să le coreleze și să ia decizii care să-i ofere un avantaj.

Jocurile de strategie, în general, necesită planuri detaliate și bine corelate cu membrii echipei, pentru a câștiga o bătălie, adversarul având posibilitatea să riposteze cu forțe noi. În funcție de capacitățile de analiză ale fiecăruia, de buna cunoaștere a jocului și experiența acumulată, sunt create diferențe de forțe care se acutizează pe parcursul jocului. De regulă, la acest nivel, un handicap poate fi recuperat cu greu, echipa aflată în superioritate având șanse mari să câștige jocul.

Hansol Kim nu uită că o minte ageră poate fi menținută doar cu ajutorul unui corp sănătos. Obiceiurile sale zilnice includ mișcarea și consumul de fructe și sucuri de fructe.

Hansol Kim ne dezvăluie obiceiurile sale

Hansol Kim a acceptat provocarea ASUS și și-a testat abilitățile în jocurile de strategie. În clipul de mai jos puteți să vedeți un test care ne oferă o evaluare generală a capacității de analiză și decizie.

Hansol Kim își testează abilitățile de analiză și decizie