HomeStiriCum să devii o legendă în sportul electronic: SKT T1 Faker
SK TELECOM T1

Cum să devii o legendă în sportul electronic: SKT T1 Faker

Lee Sang-hyeok, cunoscut sub porecla de Faker, este unul dintre cei mai buni jucători de League of Legends din lume. Coreanul a devenit o adevărată legendă în lumea gamingului, câștigând numeroase premii internaționale.

SK telecom T1 este o echipă profesionistă din Coreea de Sud, angrenată în sportul electronic, ce a înregistrat succese de necontestat în competițiile de League of Legends, câștigând Campionatele Mondiale din 2013, 2015 și 2016. Sang-Hyeok Lee de la SK telecom T1, cunoscut mai bine sub numele de Faker, este recunoscut drept cel mai bun jucător din lume de League of Legends. Pe 7 decembrie 2017, Faker a fost numit “Best Esports Player” în cadrul The Game Awards.

“Sunt foarte bucuros să văd noul ROG Strix SKT T1 Hero Edition,” a spus Faker. “Acest laptop de gaming este ideal pentru jocurile MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) așa cum este League of Legends și marchează colaborarea între Republic of Gamers și SKT T1, ” a mai completat el.

Cum să devii o legendă în sportul electronic – SKT T1 Faker @ ROG Fan Event

Pentru a sărbători succesul echipei SK telecom T1 în competițiile de League of Legends, ASUS a lansat un laptop dezvoltat special pentru acest gen de jocuri.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming în ediție limitată, dezvoltat în colaborare cu echipa SK telecom T1. Este conceput pentru jocurile MOBA, având procesor Intel Core i7, placă video NVIDIA GeForce GTX din seria 10 și un panou IPS la 120Hz cu o acoperie de 100% a spectrului de culori sRGB.

O scenă din League of Legends sub conducerea lui Faker (Lee Sang-hyeok)