HomeStiriCinci motive pentru care să treceți pe Windows
ASUS ZenBook Pro UX550VE

Cinci motive pentru care să treceți pe Windows

Mulți dintre profesioniștii în domeniul graficii, fie că e vorba de designeri web, animatori, arhitecți sau ingineri proiectanți intenționează să treacă de la portabilele Mac la modele cu Windows, iar ZenBook Pro este alegerea perfectă pentru această tranziție. Decizia lor este justificată de motive întemeiate ce țin de creșterea eficienței muncii lor.

Performanțe 3D de necrezut

Calculatoarele cu Windows au o grafică infinit mai puternică decât Mac. Puternicele acceleratoare video de la NVIDIA și posibilitățile nelimitate de upgrade, sunt avantaje importante pentru cei care lucrează cu aplicații de prelucrare foto/video.

ZenBook Pro, de exemplu, este disponibil cu până la 16GB de memorie RAM la 2400 MHz, alăturată unui procesor Intel Core i7. Cu ajutorul graficii NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, această configurație rulează totul fluid, chiar și atunci când randează modele 3D.

Imagini perfecte și acuratețe crescută a culorilor

Un ecran care să reproducă cu precizie culorile este esențial pentru oricine lucrează în design. Din acest motiv, mult timp după apariția ecranelor LCD, designerii încă mai foloseau mai vechile monitoare CRT (cu tub catodic). Astăzi nu mai e cazul ca designerii să folosească monitoare CRT.

ASUS Zenbook Pro oferă un ecran cu rezoluție 4K ce reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB. În acest fel detaliile imaginilor vor fi clar conturate și vibrante.

Suport complet pentru aplicații

Aplicațiile pentru Mac sunt puține, iar programele specializate, în multe cazuri, nu au o alternativă viabilă din care să alegeți. Aplicațiile cu adevărat puternice, folosite de profesioniști, sunt concepute pentru Windows.

Adobe Audition

Adobe Audition

Întreaga suită Adobe și software-ul Autodesk sunt disponibile pentru PC. Majoritatea dezvoltatorilor de software de design au versiuni pentru Windows, celelalte sisteme de operare fiind lăsate pe plan secund. Unele dintre acestea, precum 3ds Max, CorelDRAW sau Sony Vegas vor rula doar pe Windows. Există o cu totul altă lume, cu instrumente de lucru puternice, care se va deschide celor care renunță la Mac.

Autonomie mai ridicată

Utilizatorii care au ales ASUS ZenBook Pro nu numai că au un laptop mai puternic și posibilitatea să aleagă aplicațiile pe care și le doresc, dar se bucură și de o autonomie mai ridicată. ZenBook Pro oferă până la 14 ore autonomie după o singură reîncărcare. Designerii pot lucra mai mult la proiectele lor, iar operațiunile de randare vor fi duse la bun sfârșit fără teama că bateria se va epuiza înainte ca acestă ultimă operațiune să fie dusă la bun sfârșit.

ASUS ZenBook Pro UX550

ASUS ZenBook Pro UX550

Funcția de încărcare rapidă a lui ZenBook Pro îi permite acestuia să încarce 60% din capacitatea bateriei în numai 49 de minute – fiind perfect pentru zilele în care sunteți grăbiți.

Conectați tot ce aveți nevoie

Un laptop fără conectori nu este un laptop pentru profesioniștii din domeniul imaginii. Graficienii și designerii au nevoie de suficienți conectori pentru a putea conecta diverse dispozitive externe, cum ar fi o unitate extarnă de stocare.

Laptopurile cu Windows au mai mulți conectorii, iar ZenBook Pro nu face excepție. Utilizatorii se mai pot bucura de un cititor de carduri microSD, două porturi USB 3.1 tip A și două porturi USB tip C.

O ieșire HDMI permite conectarea monitoarelor externe, existând și alternativa sloturilor USB-C cu tehnologie Thunderbolt 3 pentru conectarea a două monitoare externe cu rezoluție 4K.

VivoBook Pro N580

Indiferent de munca pe care o faceți, este important să aveți la îndemână un instrument de lucru puternic și versatil. Un laptop slab, cu hardware depășit de timp și de vremuri, fără conectori, vă va afecta productivitatea și vă va scoate din rândul celor care fac performanță.