HomeStiriLansariCES 2022: Refresh business cu ASUS ExpertBook B5 (B5402C și B5402F)

CES 2022: Refresh business cu ASUS ExpertBook B5 (B5402C și B5402F)

ASUS a prezentat ExpertBook B5, o serie de laptopuri ultra-ușoare, disponibile atât în forma tradițională cu clapetă, cât și în cea convertibilă la 360° (ExpertBook B5 Flip), pentru cea mai bună portabilitate, flexibilitate și claritate.

Noile modele ExpertBook B5 (B5402C) și ExpertBook B5 Flip (B5402F) au ecrane de 14 inchi – completând modelele B5 de 13 inchi deja populare, pentru a oferi o gamă completă pentru afaceri.

Carcasa minimalistă, prelucrată cu precizie, este fabricată din aluminiu pur și aliaj de magneziu-aluminiu pentru a împinge la minimum limitele greutății. Un procesor Intel Core i7 cu grafică Intel Iris Xe oferă o putere de calcul de top, susținută de 48 GB de RAM și de cea mai recentă tehnologie Intel WiFi 6E.

ExpertBook B5 Flip B5402F

ExpertBook B5 Flip B5402F

Balamaua rabatabilă la 360 de grade a lui B5 Flip permite trecerea din modul cort în modul tabletă pentru colaborare instantanee, partajarea de conținut sau prezentări. Un stylus opțional integrat este întotdeauna la îndemână.

Noua serie B5 oferă, de asemenea, o autonomie a bateriei care durează toată ziua și este proiectată cu multe tehnologii de ultimă oră pentru a îmbunătăți eficiența muncii în deplasare. Printre acestea se numără anularea zgomotului prin AI pentru apeluri și conferințe clare, suport RAID dual-SSD pentru stocare versatilă de mare viteză și ASUS NumberPad pentru introducerea rapidă a datelor.

Confidențialitatea utilizatorului, protecția securității în afaceri și rezistența în viața de zi cu zi sunt, de asemenea, pietre de temelie ale seriei B5, cu un senzor de amprentă integrat, o cameră IR opțională pentru logare facială, cip TPM 2.0 și durabilitate care respectă exigentul standard militar american MIL-STD 810H.

RECOMANDARE: Află mai multe despre lansările ASUS de la CES 2022