HomeStiriCES 2022: ASUS lansează un model Chromebook Flip CX5 cu ecran de 16 inchi
ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)

CES 2022: ASUS lansează un model Chromebook Flip CX5 cu ecran de 16 inchi

Oferind imagini impresionante și performanțe puternice, ASUS Chromebook Flip CX5 este ideal pentru lucrul modern, învățare și divertisment. Balamaua ErgoLift de 360° poate rabata ecranul NanoEdge de 16 inchi la orice unghi, având o adaptabilitate remarcabilă. Panoul are un raport de aspect 16:10 pentru un plus de spațiu vertical în comparație cu panourile 16:9, iar raportul ecran/corp de 87% îl face și mai captivant.

Pentru maximum de productivitate, ASUS Chromebook Flip CX5 dispune de un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 12-a, grafică Intel Iris Xe și 16 GB de memorie, în timp ce tehnologia dual-band Intel WiFi 6E (802.11ax) – incluzând o nouă bandă de 6 GHz pentru semnale puternice, stabile și viteze foarte rapide – și ASUS WiFi Master pentru Chrome OS oferă o conectivitate excelentă.

Fluxurile de lucru și lecțiile bazate pe cloud pot fi optimizate și personalizate și mai mult cu Chrome Enterprise, Chrome Education Upgrade și cu versiunile disponibile pentru platforma Intel vPro.

ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)

ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)

Și sunetul se află la un nivel superior. Sistemul audio inovator certificat Harman Kardon dispune de patru difuzoare de înaltă calitate, care au camere de rezonanță foarte mari, generând un sunet de înaltă fidelitate, la nivelul unor laptopuri de dimensiuni mai mari.

Pentru a îmbunătăți videoconferințele și realizarea de fotografii, camera web FHD oferă imagini de înaltă calitate, putând fi acoperită cu ușurință în spatele unui paravan retractabil pentru confidențialitate atunci când nu este utilizată. Grație performanțelor robuste, conectivității, elementelor vizuale și audio, ASUS Chromebook Flip CX5 oferă experiențe incredibile pentru munca și divertismentul bazat pe cloud.

RECOMANDARE: Află mai multe despre lansările ASUS de la CES 2022