HomeProduseLaptopuriNotebook-urile de gaming de la ASUS sunt pregătite pentru perioada de reduceri!

Notebook-urile de gaming de la ASUS sunt pregătite pentru perioada de reduceri!

Pasionații de gaming au un nou motiv de bucurie. Marile magazine IT din România promit reduceri importante pentru numeroase categorii de produse, notebook-urile de gaming de la ASUS fiind cele mai căutate. Depozitele din țară sunt pline de produse și sunt pregătite pentru un aflux mare de comenzi. Anul acesta, notebook-urile de gaming din gamele Republic of Gamers (ROG) și The Ultimate Force (TUF) vor face fericiți numeroși utilizatori, ce își vor vedea un vis îndeplinit. Ce modele să urmărim în această perioadă?

ASUS Gaming TUF FX504

ASUS Gaming TUF FX504 este un exponent al celebrei serii TUF de notebook-uri construite pentru mediile solicitante. Acesta prioritizează stabilitatea și durabilitatea înaintea altor aspecte, rezultând o mașinărie pe care vă puteți baza în orice condiții.

FX504 dispune de un ecran de 15.6″ cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 3ms GTG. Tehnologia HyperCool combină sistemul patentat Anti-Dust Cooling cu funcția Fan Overboost pentru a îmbunătăți stabilitatea și durabilitatea.

ASUS TUF Gaming FX504

ASUS TUF Gaming FX504

Printre celelalte atuuri se numără tastatura de gaming cu durată de viață pentru 20 de milioane de apăsări, Wi-Fi Wave 2 și stocarea FireCuda. FX504 integrează procesorul Intel Core i7-8750HQ din generația a opta și beneficiază de acceleratoare grafice puternice, inclusiv NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti cu suport complet pentru Microsoft DirectX 12. Având o carcasă subțire de 2,5 cm și o greutate de numai 2,3 Kg, FX504 oferă o combinație de performanță și portabilitate, ideală pentru multitasking, divertisment și gaming.

ROG Strix GL703

Laptopul de gaming ROG Strix GL703 este echipat cu procesoarele Intel Core din generația a opta și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1060. Având un profil de doar 2,4 cm și o greutate de 2,95Kg, Strix GL703 le permite utilizatorilor să se bucure de jocuri la calitate ridicată, oriunde s-ar afla.

ROG Strix GL703

ROG Strix GL703

Laptopul integrează un sistem de răcire inteligent cu mai multe conducte de cupru și două ventilatoare pentru a maximiza atât performanța procesorului, cât și pe cea a acceleratorului grafic. Strix GL703 este compatibil cu tehnologia de iluminare Aura RGB, astfel încât sa puteți personaliza pe deplin mediul vostru de joc.

ROG Strix GL503

ROG Strix GL503 este un notebook de gaming cu diagonala de 15,6 inci, echipat cu tehnologii Republic of Gamers. GL503 oferă toate instrumentele necesare pentru un joc perfect. Construit pe baza celor mai noi procesoare Intel Core i7 și a acceleratoarelor video NVIDIA GeForce GTX 1060, Strix GL503 se poate descurca în orice competiție.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Laptopul este echipat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro instalat pe un SSD de până la 512GB și poate fi configurat cu un hard disk de 2TB. ROG Strix GL503 oferă, de asemenea, până la 16 GB de memorie RAM DDR4 pentru susținerea activităților multiple.

ASUS Gaming ASUS FX503

ASUS a introdus ecranele cu rată înaltă de reîmprospătare și în segmentul mainstream odată cu laptopul FX503, ce dispune de un ecran Full HD de 15,6 inci, cu rată refresh de 120Hz și grafică NVIDIA GeForce GTX 1060. ASUS FX503 este un laptop compact și puternic rulând sistemul de operare Windows 10.

Laptopul este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din generația a șaptea și grafica NVIDIA GeForce GTX din Seria 10 cu suport complet Microsoft DirectX 12. O baterie de înaltă capacitate asigură autonomie pentru o zi de lucru, în timp ce sistemul inteligent de răcire vă permite să vă bucurați de jocuri la cea mai bună calitate.

ASUS TUF Gaming ASUS FX503

ASUS TUF Gaming ASUS FX503