HomeCampanii si concursuriCâștigătorii concursului de fotografie ASUS ZenFone – Primăvara 2017

Câștigătorii concursului de fotografie ASUS ZenFone – Primăvara 2017

Concursul de fotografie cu ASUS ZenFone – ediția Primăvara 2017 și-a desemnat câștigătorii. Cei patru membri ai juriului (Radu Dumitru, Călin Stan, Alin Popescu și Bogdan Petre) au analizat 1001 fotografii realizate cu un smartphone ZenFone. La concurs au participat 458 de utilizatori, oferindu-ne câte una, două sau trei cadre.

Clasamentul TOP 10 este următorul:

  1. Ștefan Boștinaru (ZenFone 3)
  2. Silviu Pal (ZenFone 3)
  3. Alexandru Filep (ZenFone 3)
  4. Cristian-Sebi Bursuc (ZenFone 2 Laser)
  5. Alexandru Dănulescu (ZenFone Max)
  6. Cristian Cazacu (ZenFone Max)
  7. Simona Alexandra Virje (ZenFone 3 Max)
  8. Doru Stoica (ZenFone 3)
  9. Alexandru Seserman (ZenFone 3)
  10. Gabriel Andrei Costinaș (ZenFone 2 Laser)

Ștefan Boștinaru câștigă competiția foto și implicit un week-end la ATRA Doftana (cazare 2 nopți / 2 persoane / demipensiune). El a surprins cu ZenFone 3 o pânză de paianjen ce susține numeroase picături de apă deasupra unui sol cu mușchi și rădăcini. Fotografia sa macro a fost apreciată de membrii juriului.

Silviu Pal a surprins în fotografia sa obiceiul tradițional al încondeierii ouălor de Paște. Poza lui realizată cu ZenFone 3 câștigă locul secund și premiul ce constă într-un zbor în doi cu elicopterul.

Locul al treilea îi revine lui Alexandru Filep, care a convins juriul cu un cadru montan. Compoziția sa reunește câteva construcții de lemn la poalele unui pisc arid și niște toporași blurați în planul apropiat. Alexandru își va putea alege concertul preferat din această vară, iar noi îi vom oferi cele două bilete.

Următoarele fotografii (4-10) au fost premiate cu mențiuni, câte o baterie externă ZenPower.

Urmărește și topurile individuale ale juraților:

ASUS Zenfone 3 – telefonul folosit în primele 3 poze

Primele trei locuri din acest concurs au fost ocupate de utilizatori ai telefoanelor ASUS Zenfone 3. Aceste modele pot realiza fotografii la o calitate uimitoare, exemplele de mai sus fiind edificatoare.

Zenfone 3 are posibilitatea de a realiza fotografi chiar și în timpul unei filmări la rezoluția 4K. Tehnologia avansată de fotografiere, oferită de Zenfone 3, oferă toate instrumentele foto specifice aparatelor foto profesionale. Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K. Camera cu rezoluția de 16 megapixeli beneficiază de auto-focalizare laser în numai 0.03 secunde , expunere ce poate fi crescută până la 32 de secunde și bliț LED în două tonuri de culoare. Lentilele Largan cu șase elemente focalizează perfect lumina pentru a surprinde culorile așa cum sunt ele în realitate.
Bineînțeles, Zenfone 3 este dotat cu 4GB de memorie RAM, aplicațiile rulând cât se poate de rapid, fără ca utilizatorul să sesizeze latențele.

Citește articolele de mai jos pentru a afla cum să faci fotografii deosebite cu telefoanele ASUS