HomeStiriBLOGWARS a anunțat câștigătorii premiilor ASUS
ASUS Zenbook UX305

BLOGWARS a anunțat câștigătorii premiilor ASUS

BLOGWARS a debutat la început de an într-un nou format, mai dinamic, ce a adus în fața dumneavoastră șase bloggeri ce stau de obicei nedeslipiți de laptop. Cei șase autori ce scriu despre călătorii și tehnologie au fost invitați să testeze modelul ZenBook pe durata unei călătorii într-un spațiu la fel de Zen ca și portabilul.

Voturi Blogwars

Voturi Blogwars

Subiectul acestui concurs și anume portabilul ZenBook UX305 a stârnit multe pasiuni, fiecare participant având propriile cerințe de la un calculator portabil.

Concursul BLOGWARS pe tema laptopului ASUS ZenBook UX305 a reunit 6634 de voturi împărțite între cei șase participanți: airlinestravel.ro, extravita.ro, imperatortravel.ro, mihaijurca.ro, nwradu.ro și thetrends.ro. Competiția articolelor a fost câștigată de Radu Dumitru, autorul blogului nwradu.ro, cu 2655 de susțineri (40%). Toți participanții au avut peste 1000 de susținători.

Extragerea câștigătorilor Blogwars

Comunicarea rezultatelor și extragerea câștigătorilor concursului BLOGWARS ediția ZenBook UX305

Posted by BLOGWARS on Tuesday, March 15, 2016

Cititorii care au votat în cadrul Blogwars au avut șansa de a participa la o tombolă ce a oferit două premii atractive: un ZenFone Selfie și un ZenFone 2 Laser.

Roberta Bunoiu din Runcu a câștigat telefonul Zenfone Selfie. Roberta a votat cu Mihai Jurcă (mihaijurca.ro). Cel de al doilea premiu, telefonul Zenfone Laser va merge la Teodor Sas, din Luncani, județul Cluj. Teodor Sas a votat articolul lui Radu Dumitru (nwradu.ro).

ASUS Zenbook UX305

ASUS Zenbook UX305

BLOGWARS: NWRadu.ro despre ZenBook UX305

 • Cele șase articole pot fi citite la adresele:

  http://airlinestravel.ro/
  http://extravita.ro/
  http://www.imperatortravel.ro/
  http://www.mihaijurca.ro/
  http://www.nwradu.ro/
  http://www.thetrends.ro/

 • Laptopul ideal trebuie să fie ușor, să-l poți transporta foarte simplu fără să te obosească în mai multe zile de călătorie și să fie și performant. Dacă le poți avea pe amândouă la un loc, de ce nu!

  spune Radu Dumitru despre alegerea ideală a unui utilizator.

  BLOGWARS: AirLinesTravel.ro despre ZenBook UX305


  Sorin Rusi deține blogul AirLinesTravel.ro și este familiarizat cu transportul aerian.

  Pentru un turist, pentru orice om care călătorește cu avionul, partea de bagaj e foarte importantă și atunci practic pentru mine contează foarte mult ca laptopul să fie în primul rând ușor, mic, să fie performant, pentru că am nevoie de rapiditate. Zenbook mi-a fost în aceste două zile un partener ideal,

  spune Sorin Rusi.

  BLOGWARS: Extravita.ro despre ZenBook UX305

  În primul rând important este să fie ușor și să aibă o autonomie foarte bună, să pot să-l folosesc foarte mult fără să stau lipită de o priză. Mă ajută un laptop care se mișcă destul de bine, în care pot să încarc foarte ușor pozele, se conectează ușor la internet, pot să rulez mai multe ferestre, pot să lucrez în WordPress și în același timp să mai transmit materiale prin MyAirBridge sau prin alte siteuri,

  spune Mirela Surghie.

  BLOGWARS: ImperatorTravel.ro despre ZenBook UX305

  Inițial eu am cumpărat un laptop pur și simplu să fie pictures carrier, să am pe ce să descarc pozele. Dar pas cu pas am început să am mai multă nevoi, să intru pe net, să mai scriu lucruri, acum să scriu în Word, să descarc poze, să selectez poze, deci, dealungul anilor, primul meu laptop de călătorie cred că l-am cumpărat în 2010, încet, încet am început să am mai multe nevoi: SkyPe, să pot să comunic ușor. Deci A: să fie și B: să fie rapid,

  spune Cezar Dumitru de la ImperatorTravel.ro.

  BLOGWARS: TheTrends.ro despre ZenBook UX305


  Marian Crăciun de la TheTrends.ro apreciază autonomia crescută a laptopului Zenbook.

  Pentru mine e important să aibă autonomie, viteză de reacție, să gândească la fel de repede ca mine, să fie ușor. L-am testat prima dată undeva la 7 ore, în folosesc mult pentru partea de scris, pentru partea de internet și, când mă mai relaxez așa un pic îl las pe Youtube și s-a dus undeva la 7 ore fără nicio problemă.