HomeStiriTest de autonomie: ZenFone Max vs iPhone 6s Plus
ASUS ZenFone Max

Test de autonomie: ZenFone Max vs iPhone 6s Plus

ASUS ZenFone Max este un telefon a cărui baterie nu te lasă la greu. Dacă în lume mai există telefoane scumpe, cu baterii subdimensionate, a căror autonomie nu poate acoperi o zi de lucru, acest fapt se datorează și lejerității cu care alți producători tratează acest aspect foarte important.

Cadrul subțire al telefonului (de până la 10.55mm) ascunde o baterie litiu polimer de 5000mAh, ce înmagazinează energia necesară pentru mai multe zile de utilizare.
Mai mult, telefonul se poate transforma într-o baterie portabilă, reîncărcând la nevoie alte dispozitive mobile. Zenfone Max poate funcționa până la 914 ore în regim de așteptare, adică nu mai puțin de 38 de zile. În regim de convorbire 3G, bateria de 5000mAh rezistă cu succes timp de 37.63 ore. ZenFone Max este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 2GB RAM, asigurând puterea necesară pentru aplicațiile zilnice. Pe lângă acesta, modemul LTE Cat4 atinge viteze de download de până la 150Mbit/s.

ASUS ZenFone Max

ASUS ZenFone Max

Utilizatorii care folosesc frecvent telefonul pentru a realiza fotografii se pot baza pe o camera PixelMaster de 13MP cu diafragmă f/2.0, bliț LED și focalizare laser. Ecranul cu diagonala de 5.5 inci este acoperit cu sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4.

În concluzie putem spune despre Zenfone Max că este un telefon cu autonomie extinsă, recomandat celor care vor să aibă mai multă independență. Telefonul este disponibil în România la prețul de 949 lei (TVA inclus).

Test de autonomie: ZenFone Max vs iPhone 6s Plus